2019-05-16 14:11:20
Φωτογραφία για Ποιοι επιλέχθηκαν από τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για την ηγεσία του Αρείου Πάγου
Τι πρότεινε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με την ολοκλήρωση της ακρόασης

και των υποψηφίων για την θέση του εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου

Την γνώμη της για την στελέχωση της ηγεσίας του Αρείου Πάγου εξέφρασε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής με την ολοκλήρωση της ακρόασης και των υποψηφίων για την θέση του εισαγγελέα του ανώτατου δικαστηρίου.

Ειδικότερα, για την θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου η ψηφοφορία που διεξήχθη χθες στην συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων του κοινοβουλίου είχε ως εξής: στην πρώτη θέση ισοψήφησαν η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτισσα Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ τρίτη σε πολύ κοντινή απόσταση αναδείχθηκε η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη. Ακολούθησαν κατά σειρά ο Αρεοπαγίτης Γεώργιος Χοϊμές, η Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Αγγελική Αλειφεροπούλου και η Αρεοπαγίτισσα Αρτεμισία Παναγιώτου.

Για την θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου: πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στη δεύτερη θέση ισοψήφισαν η Αντιπρόεδρος του Α.Π Ειρήνη Καλού και η Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Αντιπρόεδρος του Α.Π Δήμητρα Κοκοτίνη και οι Αντιεισαγγελείς του Α.Π Βασίλειος Πλιώτας και Παναγιώτης Καραγιάννης.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ