2019-05-16 15:16:24
Φωτογραφία για Ο δραστήριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΠΑΣ εκ νέου υποψήφιος στο τοπικό της ΚΑΤΟΥΝΑΣ με το Θανάση Κασόλα
            Ένας από τους πιο πετυχημένους τοπικούς συμβούλους στη περιοχή μας και συγκεκριμένα στην Κατούνα, ο Γιάννης Στούπας, θα είναι εκ νέου υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Κασόλα. 

        Είναι μια εξαιρετική υποψηφιότητα για τον συνδυασμό του Θ. Κασόλα στην Κατούνα αφού είχε εκλεγεί τοπικός σύμβουλος και στη προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και κατά το διάστημα της θητείας του -αν και ήταν αντιπολίτευση- ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, προσφέροντας σημαντικά, στα προβλήματα κυρίως της καθημερινότητας – και όχι μόνο – της περιοχής του.

Η Ανακοίνωση του Γιάννη Στούπα: 

        "Με όραμα για την ΚΑΤΟΥΝΑ και πολύ όρεξη για προσφορά, στέκομαι δίπλα στον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ, και στο συνδυασμό "Κύμα Αλλαγής" και υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα για το καλό των συγχωριανών μου και του χωριού μας. 

        Άλλωστε όσοι με γνωρίζετε, έδωσα μάχες στην τοπική Κοινότητας Κατούνας, για την ανάδειξη και την επίλυση των μικρών ή μεγάλων προβλημάτων που είχαν ή έχουν οι συγχωριανοί μου!!.        Έβαλα πλάτη όχι στα εύκολα μόνο, αλλά και στα δύσκολα, με δεκάδες παρεμβάσεις, επιστολές για το καλό των κατοίκων της Κατούνας. 


         Το τηλέφωνο μου πάντα ανοικτό, όλες τις μέρες και ώρες του χρόνου, πάντα δίπλα στον δημότη Κατούνας και μπορώ και κοιτάω τον κάθε έναν απο εσάς στα μάτια γιατί μπόρεσα παρόλα τα εμπόδια, να αναδείξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

         Ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τον τόπο μας, την Κατούνα μας να ξεχωρίσει!!!!

       Η ΚΑΤΟΥΝΑ μπορεί και πρέπει να γυρίσει σελίδα! Η τοπική κοινότητα Κατούνας αξίζει καλύτερη μεταχείριση Με εκτίμηση

ΓΙΑΝΝΗΣ Χ. ΣΤΟΥΠΑΣ

Υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Κατούνας 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ