2019-05-16 16:02:44
Φωτογραφία για Καραδήμας προς Γεροβασίλη για τις συνδικαλιστικές άδειες: Βάλτε  επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους
Διαβάστε την ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Έκπληξη προκάλεσαν τα λόγια της Υπουργού κ.Γεροβασίλη για όσα είπε για τούς συνδικαλιστές... Απάντηση όμως δεν πήραμε καμία από τους ίδιους. Έστω μια απλή διάψευση!

Τί άλλωστε θα μπορούσαν να πουν ;

Δεν υπάρχει απλά απάντηση.

Δυστυχώς εδώ και αρκετά Χρόνια, πάνω από 20  κ. Υπουργέ με την απλή συναίνεση των εκάστοτε υπουργών και μάλιστα να είναι και πιο νομιμοφανέις υπέγραφαν και από μία Υπουργική απόφαση. Οι αποφάσεις αυτές εκτός από την κατοχύρωση των ιδίων ήταν και παράνομες.

Το σκεπτικό τους χωρίς να αιτιολογεί τους λόγους,ανέγραφε απλά και κυνικά τά εξής:

Χορηγούμε στους Α.. Β...Γ...κ.λ.π. επιπλέον άδεια τόσων ημερών πέραν των προβλεπομένων . Ήτοι συνολικά 30 ημερών το μήνα. 

Προσφάτως αν και ο νόμος 4472/17 Στο άρθρο 19 περιγράφει τις ρυθμίσεις και τις καταργούμενες διατάξεις για τις συνδικαλιστικές άδειες συνεχίζουν να απολαμβάνουν παράτυπα των προνομίων  με την συναίνεση των προκατόχων σας υπουργών .


Το γνωρίζουμε ότι εσείς δεν υπογράψετε κάποια τέτοια απόφαση γιατί προφανώς δεν είχαμε νέα Δ.σ. επί των ημερών σας και ευελπιστούμε ότι δεν θα το κάνετε και στο μέλλον. 

Η παρανομία όμως συντελείται ακόμη. 

Βάλτε  επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους.

Εκτός όμως του ευεργετήματος της μη εργασίας υπάρχουν και οι παράπλευρες απολαβές. Εργασία πέραν του πενθημέρου ,καταβαλλόμενες ασφαλιστικές εισφορές για μη εργάσιμο χρόνο κ.λ.π. .

Προς τούτο όταν επισκέφθηκα τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης για το θέμα αυτό μου απάντησε αυτολεξί. 

Πέρα για πέρα παρανομία με ποινικές διαστάσεις για όλους τους εμπλεκόμενους.

Πλην όμως και αυτός ουδέν ενήργησε.

Ήθελε λέει την έγγραφη καταγγελία μου Αυτά!
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ