2019-05-16 16:04:13
Φωτογραφία για Το όνειρο του τεμπέλη: Οι πιο «χαλαρές» δουλειές -Πληρώνουν για να μην κάνεις τίποτα (Φωτογραφίες)
Τι ονειρεύεται ένας άνθρωπος που βαριέται να δουλέψει; Να κερδίσει το Τζόκερ ή να πάρει μία μεγάλη κληρονομιά. Επειδή όμως αυτά δεν συμβαίνουν συχνά, υπάρχουν κι άλλες επιλογές.

Οι δουλειές που πληρώνουν για να μην κάνεις τίποτα.

Πρόκειται για επαγγέλματα- κάποια που πληρώνουν... τρελά, ή άλλα που δίνουν απλά ικανοποιητικά χρήματα- σε ανθρώπους που είναι αποφασισμένοι να κάνουν το χόμπι ή την τρέλα τους επάγγελμα, ή απλά θέλουν να παίρνουν μισθό χωρίς να κάνουν κάτι.

Μπέιμπι σίτερ για σπίτι

Ιδανική δουλειά για εκείνον που θέλει να βγάλει λίγα χρήματα ενώ κάθεται. Ουσιαστικά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πληρώνει κάποιον για να το προσέχει και να μαζεύει γράμματα και λογαριασμούς, ενώ εκείνος κάνει διακοπές.

Εντοπιστής χαριτωμένων κατοικίδιων

Για όποιον περνά ώρες χαζεύοντας φωτογραφίες και βίντεο ζώων στο διαδίκτυο. Υπάρχει δουλειά που πληρώνει για αυτό, αφού κάποιοι δίνουν έως και 40.000 δολάρια για να τέτοιες εικόνες, για ιστοσελίδες ή τηλεοπτικά σόου όπως εκείνα του Animal Planet.


Κριτικός για σπα και θέρετρα

Γιατί να πληρώσει κανείς για να πάει σε σπα ή σε θέρετρο, όταν μπορεί να πληρωθεί για να τα επισκεφθεί; Οι κριτικοί αυτού του είδους κάνουν αυτό που υποθέτει κανείς. Δοκιμάζουν τα πάντα- άνετα κρεβάτια, μασάζ και λοιπές θεραπείες- και στη συνέχεια κάνουν μία αναφορά. Μάλιστα κερδίζουν ακόμη και 90.000 δολάρια το χρόνο για αυτό.

Επαγγελματίας... κοιμωμένη

Είναι αλήθεια, είναι δυνατό να βγάλει κανείς χρήματα στον ύπνο τους. Βγάζουν περίπου 18.000 το χρόνο, μετέχοντας σε έρευνες για τον ύπνο.

Προμηθευτής φωτογραφιών 

Κατάλληλη δουλειά για όσους συνηθίζουν να βγάζουν συνεχώς φωτογραφίες, όπου κι αν πηγαίνουν. Υπάρχουν ιστοσελίδες στις οποίες μπορούν να τις πουλήσουν.

Επαγγελματίας παίκτης video game

Δεν χρειάζεται να αφήσετε κάτω το χειριστήριο για να πάτε για δουλειά. Μπορείτε να κάνετε τον καναπέ τον εργασιακό σας χώρο και τα video game επάγγελμα. Οι καλοί σε αυτό γίνονται επαγγελματίες και κερδίζουν χρήματα σε τουρνουά. Επίσης, μπορεί να γίνει κάποιος δοκιμαστής των παιχνιδιών, βοηθώντας τις εταιρείες να εντοπίσουν προβλήματα.

Δοκιμαστής τροφίμων

Για όσους λατρεύουν το φαγητό. Κερδίζουν 40.000-75.000 δολάρια για να δοκιμάζουν διάφορα τρόφιμα.

Δουλειά στη NASA

Η υπηρεσία πληρώνει 5.000 δολάρια το μήνα κάποιους προκειμένου να μείνουν στο κρεβάτι για ένα τρίμηνο. Πρόκειται για έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνέπειες της μηδενικής βαρύτητας στον οργανισμό.

Χειριστής ασανσέρ

Αν και σχεδόν έχει εκλείψει το επάγγελμα, ακόμη υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι μέσα στα ασανσέρ. Αυτοί ουσιαστικά πληρώνονται για να κάθονται εκεί μέσα όλη ημέρα, πατώντας τα κουμπιά των ορόφων.

Τηλεθεατής του Netflix

Η θέση προσφέρεται για τους κατοίκους της Μ. Βρετανίας. Το μόνο που κάνουν αυτοί οι υπάλληλοι είναι να παρακολουθούν το Netflix και μετά να βοηθά το δίκτυο να αναλύσει ταινίες και προγράμματα.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το ταμείο στο Prime time...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το ταμείο στο Prime time...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ