2019-05-16 18:00:16
Φωτογραφία για Χατζησάββας: «Στο ημίχρονο με την Καλαμάτα μάθαμε για την απώλεια του πατέρα του κ. Ρουτζιέρη»
Το μυστικό της επιτυχίας του Διαγόρα για την άνοδο, οι δύσκολες στιγμές, ο θάνατος του πατέρα του Πέτρου Ρουτζιέρη κατά τη διάρκεια του ματς με την Καλαμάτα και το σπάσιμο του χεριού του στο ίδιο ματς. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Ρόδου, Χρήστος Χατζησάββας στο gazzetta.gr

Το... κανόνι του Διαγόρα, Χρήστος Χατζησάββας, είχε σε 25 ματς 14 γκολ και 10 ασίστ συμβάλλοντας τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας του. Η τύχη, πάντως του γύρισε την πλάτη στο τέλος της σεζόν όταν έσπασε το χέρι του στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου ματς με των μπαράζ με την Καλαμάτα.

Η άνοδος όμως απαλύνει τον πόνο και τον κάνει να σκέφτεται το... αύριο με αισιοδοξία και πίστη ότι θα έρθουν στο Διαγόρα περισσότερες επιτυχίες.

Μιλώντας στο gazzetta.gr, στάθηκε στο «κλειδί» της επιτυχίας, την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα της Ρόδου αλλά και στην πιο δύσκολη στιγμή. Αυτή όταν έμαθαν στο ημίχρονο με την Καλαμάτα ότι ο προπονητής της ομάδας, Πέτρος Ρουτζιέρης έχασε τον πατέρα του».


Τα μυστικά της ανόδου;

Το μυστικό της ανόδου ήταν ένα: Παίκτες, διοίκηση, προπονητής και τεχνικό team γίναμε οικογένεια. Ξεπεράσαμε το κακό ξεκίνημα και σηκώσαμε κεφάλι! Μετά ήρθε αυτή η ξέφρενη πορεία με τα αήττητα ματς όπου το ένα διαδεχόταν τ' άλλο με τελικό προορισμό την άνοδο και το Κύπελλο Δωδεκανήσου!

Υπήρξε στιγμή που φοβήθηκες ότι δεν θα τα καταφέρετε;

Δεν πέρασε από το μυαλό μου ούτε μία φορά ότι αυτή η ομάδα δεν θα χαμογελάσει στο τέλος! Δεν φοβήθηκα λεπτό. Ξέραμε όλοι ότι αν προσφέρουμε τα μέγιστα για το σύλλογο θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίζαμε την άνοδο!

Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να ξεπεράσετε;

Η μεγαλύτερη δυσκολία που έπρεπε να ξεπεράσουμε ήταν να αντιμετωπίσουμε τους κακούς μας εαυτούς στις αρχές του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία ο κύριος Ρουτζιέρης υπήρξε μια εμφανέστατη αλλαγή στην ψυχολογία μας. Μας έκανε να καταλάβουμε ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να ανατρέψουμε την τότε κατάσταση και τα καταφέραμε όλοι μαζί στο τέλος!

Ποιο ήταν το πιο έντονο περιστατικό μέσα στη χρονιά;

Το πιο έντονο περιστατικό για μένα ήταν η τελευταία βδομάδα των μπαράζ. Στο ημίχρονο με την Καλαμάτα μάθαμε για την απώλεια του πατέρα του coach μας και στη συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου έσπασα το χέρι μου, γεγονός που με έκανε να δω το δεύτερο αγώνα από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έδωσαν τεράστια χαρά οι συμπαίκτες μου! Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη χρονιά!!!

Πώς βλέπεις το μέλλον;

​Όσο αναφορά στο δικό μου μέλλον, θέλω αρχικά να γίνω καλά και στη συνέχεια να συζητήσω με την Διοίκηση του Διαγόρα για τη νέα σεζόν! Βρήκα τον εαυτό μου εδώ και έχω δηλώσει ότι θέλω να παραμείνω! Αυτά θα τα συζητήσω με τον προπονητή μου και τη διοίκηση τις επόμενες μέρες.

Θεωρείτε αδικία ότι, παρά την άνοδο, στην ουσία θα παίζετε στην ίδια κατηγορία;

Μέσα στη χρονιά έγιναν πολλές αλλαγές σεναρίων και να πω την αλήθεια μας κούρασε! Θεωρώ ότι αδικεί τις περισσότερες ομάδες αυτή η αναδιάρθρωση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς από το να την αποδεχτούμε. Το θέμα είναι ότι η ομάδα ανέβηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί που της αξίζει!!! Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν δίπλα μας και ευελπιστώ να του δώσουμε κι άλλες νέες χαρές στο μέλλον
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ