2019-05-16 18:35:14
Φωτογραφία για Μια μάχιμη, δραστήρια εκπαιδευτικός, η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΣΟΥΡΑ
          Η Αθανασία Χαραλάμπους εκπαιδευτικός, δραστήρια γυναίκα, δυναμική με άποψη και αποφασιστικότητα, καταξιωμένη στον χώρο της εκπαίδευσης, αποφάσισε να θέσει τον εαυτό της στην κρίση των δημοτών με την απόφασή της να ασχοληθεί με τα «κοινά» και κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμο "Συμφωνία Ελπίδας" στο πλευρό του Δημήτρη Μασούρα. 

      Πάντα δημιουργική, εκπαιδευτικός με τη σημασία της λέξης, αξίζει την ψήφο μας για να γίνει ο Δήμος μας αυτός που οραματιζόμαστε και αξίζουμε ΒIΟΓΡΑΦΙΚΟ

   -Γεννήθηκα στην Κατούνα, όπου και έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

  -Σπούδασα Φιλοσοφία και Ελληνική Φιλολογία στο Εθνικό Καπποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, αντικείμενο που ασκώ επαγγελματικά στο χώρο της Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης μέχρι σήμερα..  -Παράλληλα απέκτησα ειδικότητα στην Υποστήριξη Συστημάτων Εφαρμογών και Δικτύων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής και Δικτύων Η/Υ.


   -Συμμετείχα στο ΕυρωπαϊκόΠρογράμμα  Leonardo da Vinci  στην Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία με αντικείμενο την  Κατάρτιση Εκπαιδευτών για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (Training of Trainers for Education of Adults).

-Στη Βόνιτσα, όπου ζω και εργάζομαι, έχω διατελέσει:

•-Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου Βόνιτσας και 

•-Γραμματέας  του Εμπορικού Συλλόγου Βόνιτσας από το 2002 μέχρι πρόσφατα.

-Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2014 συμμετείχα ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πολίτες σε Δράση" με επικεφαλής τον κ. Νίκο Λιάπη.

-Είμαι παντρεμένη με τον Φούντα Σωτήρη, Ηλεκτρονικό Μηχανικό, και μητέρα ενός παιδιού.

Δήλωση συμμετοχής μου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές

       Συνδημότισσες και Συνδημότες,

  Η ανάγκη για ανασυγκρότητη του Δήμου μας σε πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό επίπεδο  γίνεται όλο και πιο επιτακτική αφού, ως πολίτες αυτού του τόπου, βιώνουμε σε καθημερινή βάση τις συνέπειες  μιας αναποτελεσματικής και, πολλές φορές, επικίνδυνης πολιτικής πρακτικής, την οποία η απερχόμενη δημοτική αρχή επιμένει να εφαρμόζει προκλητικά, χωρίς λογοδοσία, χωρίς απολογισμούς.

     Η συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" και υποψήφιο δήμαρχο τον Δημήτρη Μασούρα είναι μια συνειδητή απόφαση βασισμένη στην πίστη ότι οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα, απαιτούν  μια νέα θεώρηση του αυτοδιοικητικού μοντέλου που έχει ως τώρα δοκιμαστεί και, κατά γενική ομολογία, παταγωδώς αποτύχει.

        Ως δημότες καλούμαστε να διαμορφώσουμε με την ψήφο μας μια νέα δυναμική, να απαιτήσουμε τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου Δήμου με εύρυθμη, ποιοτική και διαφανή λειτουργία σε κάθε τομέα, χωρίς  μικροπολιτικές τακτικές και αγκυλώσεις.

      Η διαφάνεια, ο δημόσιος απολογισμός, η συμμετοχή των πολιτών χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, η συλλογικότητα  η αλληλεγγύη και η κοινωνική ευαισθησία είναι οι βασικές αρχές που ο συνδυασμός "ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ  να εισάγει στην πολιτική πρακτική του Δήμου μας και να πορευτεί απαρέγκλιτα με αυτές σε όλο το φάσμα της εφαρμογής του προγράμματός του για τον τόπο μας.

      Η πολιτική "από τα κάτω" και "για όλους" μπορεί να επιτευχθεί με την ψήφο σας!

Με εκτίμηση, 

Χαραλάμπους Αθανασία

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ