2019-05-16 19:19:15
Φωτογραφία για Συνάντηση του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» Δημοσθένη Κουπτσίδη με αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φοιτητών Γρεβενών
Τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «μαζί συνεχίζουμε» επισκέφθηκαν την Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 στο εκλογικό του κέντρο φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Γρεβενών, εκπροσωπώντας το Σύλλογο τους.

Στην συζήτηση που ακολούθησε οι φοιτητές αναφέρθηκαν στα πολλαπλά προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά. Προβλήματα που αφορούν την εύρυθμη λειτουργία του τμήματος, την εγκατάλειψη των κτιριακών υποδομών και την άμεση και συχνή πρόσβασή τους στο χώρο φοίτησής τους. Ιδιαίτερη αναφορά έκαναν και στην έλλειψη φοιτητικής εστίας, η λειτουργία της οποίας θα συνέβαλλε σημαντικά στην επίλυση του θέματος της στέγασης των φοιτητών.

Ο κ. Κουπτσίδης αφού τους άκουσε με προσοχή τους υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θέλουμε την παρουσία των φοιτητών στον τόπο μας, και θα είμαστε δίπλα σας με έργα και όχι με λόγια τόνισε με έμφαση.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο στόχο του συνδυασμού του που δεν είναι άλλος από την διεκδίκηση και νέων Τμημάτων για να αναβαθμίσουμε όπως είπε χαρακτηριστικά τα είδη υπάρχοντα και να φέρουμε Σχολή στα Γρεβενά. Το δικαιούμαστε ως τόπος και μαζί θα το καταφέρουμε.
aetos-grevena
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ