2019-05-16 20:04:36
Φωτογραφία για Ο Διάσημος και ο Δραπέτης στα χέρια της Ασφάλειας ΒΑ Αττικής - Βίντεο
Γνώριζαν ότι έχουν να κάνουν με επικίνδυνους κακοποιούς και για αυτό, μόλις τους ταυτοποίησαν και είχαν όλα τα στοιχεία, μέσα σε λίγες ώρες έστησαν μία ταυτόχρονη επιχείρηση σε πέντε περιοχές

της Αττικής για τη σύλληψή τους. Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ζήτησαν τη βοήθεια και της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ και αποδείχθηκε ότι δεν είχαν άδικο.

Στην Καισαριανή, ο "στόχος" τους μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών βγήκε στο μπαλκόνι του 5ου ορόφου και επιχείρησε να πηδήξει σε εκείνο του 4ου, έχοντας μαζί του το καλάσνικοφ.

Στην Αγία Κυριακή, στα Σπάτα, ο ένας κακοποιός προσπάθησε να φύγει από το παράθυρο, αλλά έπεσε επάνω στους αστυνομικούς, ενώ ο συνεργός του κλειδώθηκε και χρειάστηκε να εισβάλουν για να τον ακινητοποιήσουν.

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ

31 ετών, υπήκοος Αλβανίας, βασικό μέλος της σπείρας, ένας πολύ σκληρός κακοποιός και πολύ υπερόπτης, όπως τον περιγράφουν τα στελέχη, που κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες. Έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ηλικιωμένης το 2015, στην Ελευσίνα, ενώ ο... χοντρός φάκελός του περιλαμβάνει ληστείες, κλοπές - διαρρήξεις, σύσταση και συμμορία, ναρκωτικά, όπλα και εκρηκτικά.


Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ

Συνεργός του ένας 30χρονος ομοεθνής του, ο οποίος πριν από περίπου έναν χρόνο κατάφερε να αποδράσει μέσα από το δικαστικό μέγαρο της χώρας του, μόλις άκουσε την ετυμηγορία των δικαστών, που τον καταδίκασαν σε είκοσι χρόνια κάθειρξη.

Δείτε το βίντεο της απόδρασης:

Πάντα χρησιμοποιούσαν κωδικούς, όταν μιλούσαν στα κινητά τηλέφωνα, για τα οποία χρησιμοποιούσαν συνδέσεις ανύπαρκτων προσώπων. Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής κατάφεραν να βρουν πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία.

Μανώλης Ασαριώτης
bloko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ