2019-05-16 23:47:54
Φωτογραφία για ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΣΕΑΣ : υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στο πλευρο  του υποψήφιου  Δήμαρχου Πετρούπολης ΔΗΜΗΤΡΗ  ΤΑΛΙΟΥΡΑ
Φίλες μου, φίλοι μού,

Συμπολίτες μου.

Έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή, να ανακοινώσω επίσημα τη συμμετοχή μου στο συνδυασμό ΔΑΚ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πετρούπολης ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΑΛΙΟΥΡΑ. Έναν έντιμο, αξιόπιστο, ειλικρινή και αποφασιστικό άνθρωπο που θα υπερασπιστεί τα δίκαια αιτήματα των πολιτών. Συμμετέχω ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, για έναν Δήμο πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έναν συμμετοχικό και ψηφιακό Δήμο, έναν Δήμο με ευαισθησία στο περιβάλλον, ένα Δήμο που θα διεκδικεί όλους τους πόρους και θα λογοδοτεί στους πολίτες της Πετρούπολης.

Για μία πόλη πεντακάθαρη με ανεπτυγμένο πράσινο, φωτισμένη, με ανοικτούς δρόμους και πεζοδρόμια, με τους πολίτες ασφαλείς και χαμογελαστους. Μία πόλη με δικό της Δημαρχείο, με νέα σχολεία, νηπιαγωγεία, βρεφικούς σταθμούς και σύγχρονους αθλητικούς χώρους.

Ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος, Αυτόν τον Δήμο οραματίζομαι και με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Πετρούπολης Δημήτρη ΤΑΛΙΟΥΡΑ θα τα καταφέρουμε!!!
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ