2019-05-17 12:28:47
Φωτογραφία για Συμβαίνει κάτι στην ΠΟΜΕΝΣ;
Του Ηλία Προύφα

Συμβαίνει κάτι στην ΠΟΜΕΝΣ; Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, κλιμάκιο στελεχών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Ρώτα, θα ξεκινήσει από σήμερα, σειρά περιοδειών σε ακριτικές περιοχές της χώρα, προκειμένου να ενημερώσει τα στελέχη, για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή.

Ωστόσο όπως μαθαίνουμε, παρόλο που το κλιμάκιο αποτελούν στελέχη από διάφορους τομείς της Ομοσπονδίας, δεν συμμετέχει ο Γραμματέας Εθελοντών Μακράς Θητείας, Άρης Κασιδόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Όπως έντονα ακούγεται αλλά δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί, υπάρχει δυσαρέσκεια από το Γραμματέα ΕΜΘ, Αριστείδη Κασιδόπουλο, ο οποίος αν και είχε προετοιμαστεί κατάλληλα, δεν κλήθηκε από την ΠΟΜΕΝΣ, να μιλήσει στη Βουλή κατά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα προβλήματα των Εθελοντών Μακράς Θητείας και των Υπαξιωματικών γενικότερα. 

Μάλιστα εξέφρασε και τη διαφωνία του στο γεγονός, ότι στην αντιπροσωπεία την ΠΟΜΕΝΣ στη Βουλή, δεν υπήρξε κανένας υπαξιωματικός, όπως αντίθετα συνέβη με την αντιπροσωπεία της ΠΟΕΣ, όπου υπήρχαν υπαξιωματικοί.

Μήπως κάτι τρέχει στην ΠΟΜΕΝΣ;
kranosgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ