2019-05-17 17:03:40
Φωτογραφία για Νέα περιπέτεια για την 8χρονη Αλεξία στην Εντατική
Επιδείνωση τις τελευταίες ώρες για την 8χρονη Αλεξία, που νοσηλεύεται στην Εντατική του Νοσοκομείου Παίδων απο το βράδυ του Πάσχα, μετά τον τραυματισμό της απο αδέσποτη σφαίρα  

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των γιατρών, η αισιοδοξία των τελευταίων ημερών, μετά την αφαίρεση της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής του κοριτσιού άρχισε να μετριάζεται τις τελευταίες ώρες και να σβήνει την Πέμπτη.

 

Η 8χρονη Αλεξία δυσκολευόταν σημαντικά στην αναπνοή της κι έτσι οι γιατροί που την παρακολουθούν στην Εντατική, αποφάσισαν να την θέσουν ξανά υπό μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

 

Η μικρή που τραυματίστηκε σοβαρά στην αυλή του σπιτού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας, απο αδέσποτη σφαίρα που είχε ρίξει ένας άνδρας από το γειτονικό χωριό, δίνει σκληρή μάχη, ωστόσο η κατάσταση της παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Παίδων.

 

Το ιατρικό ανακοινωθέν

 

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, που εξεδόθη το μεσημέρι της Παρασκευής, "η ασθενής Σ.Α. παραμένει νοσηλευόμενη στη ΜΕΘ με εικόνα βαρείας νευρολογικής συνδρομής. Η ασθενής επαναδιασωληνώθηκε στις 16.05.2019 λόγω αδυναμίας διατήρησης του αεραγωγού. Η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη".

 

 

πηγή: ant1news.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ