2019-05-17 17:16:49
Φωτογραφία για ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥΡΚΟΥΣΗΣ: Μια επιβεβλημένη απάντηση στα σχόλια, στο πρόσφατο δημοσίευμα του για τον απολογισμό του ΝΠΔΔ
         Ο Μουρκούσης Βασίλης πριν λίγες ημέρες δημοσίευσε τον απολογισμό του ΝΠΔΔ και δέχτηκε αρνητικά σχόλια. (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)

     Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ, που είναι και υποψήφιος, με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάϊκου, απάντησε στα σχόλια και τονίζει τα παρακάτω:

Αγαπητό Xiromeronews  μια οφειλόμενη απάντηση στα σχόλια του Απολογισμού μου 

         Καταρχήν θέλω να πω ότι τιμώ τους συνδημότες κ.κ Κούγγελη Ηλία και Γιαννέλη Σπύρο είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ με τα κείμενά τους διότι εκφράζουν τις ιδέες τους, τις προτάσεις και τις θέσεις τους σαν πραγματικοί ενεργοί πολίτες. Για τους ανώνυμους επικριτές μου τους γράφω στα παλαιότερα των υποδημάτων μου, γιατί εκεί είναι η κατάλληλη θέση.

     Κ. Κούγγελη, από ότι διαβάσατε στις δράσεις δεν συμπεριλήφθη το χωριό σας Βασιλόπουλο διότι δεν συνέπιπτε με αυτές, ούτε από τον Χάρτη το έχουμε σβησμένο ούτε αγνοούσαμε τον πρόεδρο του χωριού σας αλλά στα πέντε χρόνια αυτά δεν είχαμε κάποιο έγγραφο από τον πρόεδρο που να μας ζητάει κάτι από αυτές τις δράσεις. 


    Εκεί που θα μπορούσαμε να συναντηθούμε ήταν στις καλοκαιρινές Πολιτιστικές Εκδηλώσεις αλλά ο Σύλλογός σας έχει έδρα την Αθήνα και στηρίζεται όπως και όλοι οι Σύλλογοι με έδρα την Αθήνα του Δήμου μας  από την Κοινωφελή Επιχείρηση. Το Νομικό Πρόσωπο στηρίζει του Συλλόγους που έχουν έδρα τα χωριά του Δήμου μας....  

    Πολυγραφότατε αγαπητέ Σπύρο, χαίρομαι που μου δίνεις την ευκαιρία να ξανά επικοινωνήσω μαζί σου λυπάμαι που με τόση ενεργητικότητα και ζωντάνια που σε διακρίνει μέσω των blogs  δεν σε είδαμε υποψήφιο σε έναν συνδυασμό της προτίμησής σου προκειμένου να μας αναβαθμίσεις και εμάς τους ελάχιστους. 

      Όσον αφορά για το υποθετικό σου συμπέρασμα, εγώ θέλω να σου κάνω ένα υποθετικό  ερώτημα εσένα και των ομοίων σου: Εάν τα αποτελέσματα της 26ης Μαΐου στείλουν  στο δεύτερο γύρο τον κ. Στάϊκο και τον κ. Γαλούνη εσείς της αντιδιαπλοκής και της καθαρότητας ποιον από τους δύο θα ψηφίσετε για Δήμαρχο;!!

Με εκτίμηση,  Μουρκούσης Βασίλειος 
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ