2019-05-17 18:41:19
Φωτογραφία για ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: Τρία (3) αμείλικτα ερωτήματα προς τον απερχόμενο Δήμαρχο κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!
 Ο Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Γεροκωστόποπουλος, απο την Πάλαιρο, με τον συνδυασμό του Θανάση Κασόλα, θέτει 3 ερωτήματα προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργο Αποστολάκη. Τα ερωτήματα προς τον απερχόμενο Δήμαρχο είναι συγκεκριμένα και αμείλικτα:

Φίλες και φίλοι. 

        Με έκπληξη διάβασα το προεκλογικό φυλλάδιο του υποψηφίου δημάρχου κυρίου Αποστολάκη. Απορώ ειλικρινά για το θράσος, τα ψέματα και τον λαϊκισμό του απευθυνόμενος προεκλογικά στους δημότες και ζητώντας εκ νέου θητεία. Θέλω να διατυπώσω μόνο τρία ερωτήματα προς τον υποψήφιο δήμαρχο κύριο Αποστολάκη και περιμένω την απάντησή του. 

Ερώτημα 1:

      Κύριε δήμαρχε μιλάτε για λογοδοσία δηλαδή απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής. Η κοινωνική λογοδοσία είναι σύμφωνα με το νόμο υποχρεωτική να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, με συμμετοχή δημοτών, οργανώσεων, κοινωνικών φορέων και λοιπών. Γιατί λοιπόν στα πέντε χρόνια που είστε δήμαρχος δεν έχετε εφαρμόσει ούτε μία φορά το νόμο περί κοινωνικής λογοδοσίας; -Έρχεστε τώρα προεκλογικά μέσω ενός φυλλαδίου να μας μιλήσετε για λογοδοσία;.......  


Ερώτημα 2:

     Για ποια 7η και 8η στα οικονομικά θέση κατέχει ο δήμος μας;  -Είναι μία δημοσκόπηση που έγινε από κάποιον κρατικό φορέα, η κάποιου Πανεπιστήμιο;  -Όχι είναι είναι μία δημοσκόπηση ενός ιδιωτικού φορέα ονόματι ΚΕΦιΜ κέντρο φιλελεύθερων μελετών. Όχι μόνο αυτό αλλά το πρότυπο που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό των θέσεων είναι το λιθουανικό πρότυπο. 

Ερώτημα 3:

      Γιατί ξεδιάντροπα αναφέρεστε σε έργα που όχι μόνο δεν υλοποιήσατε, αλλά αντίθετα με την εγκατάλειψη, την αδιαφορία και την ανικανότητά σας οδηγήσατε σε πλήρη απαξίωση. Χαρακτηριστικά αναφέρω ένα τέτοιο έργο που εγκαταλείψατε,  είναι το αρδευτικό δίκτυο του ΤΟΕΒ Παλαίρου. Παρά το γεγονός ότι ήσασταν εποπτεύουσα αρχή και γνωρίζατε την κατάσταση (ολοκληρωτική καταστροφή) που είχε επέλθει το δίκτυο, δεν προβήκατε σε καμία ενέργεια αποκατάστασης του. Αλλά  ούτε στην δημιουργία νέου προσωρινού διοικητικού συμβουλίου μετά την άτακτη  αποχώρηση του παλιού και  την απουσία του επί τέσσερα χρόνια. 

      Συνδημότες και συνδημότισσες η νέα δημοτική παράταξη Κύμα Αλλαγής με υποψήφιο δήμαρχο τον ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΣΟΛΑ έρχεται να αλλάξει εποχή στα δημοτικά πράγματα. 

          Κύμα αλλαγής ένας νέος συνδυασμός, με φρέσκα μυαλά, φρέσκες ιδέες, υπέρμαχος της κοινωνικής λογοδοσίας. Βρίσκεται αντιμέτωπος σε αυτές τις εκλογές με μία  παλαιοκομματικής και λαϊκίστικης νοοτροπίας δημοτική αρχή η οποία αποτελείται από, σκουριασμένα μυαλά, παλιές και ξεπερασμένες ιδέες, άτομα που δουλεύουν με διαπλοκή και αδιαφάνεια, ρουσφετολογικά, χωρίς σχέδιο και πρόγραμμα, σε μία πενταετία παραπληροφόρησης και σπατάλης του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.

         Είμαι σίγουρος ότι στις 26 Μαΐου ο δήμος μας,  με τον συνδυασμό Κύμα Αλλαγής και τον αρχηγό μας Θανάση Κασόλα ως Δήμαρχο, θα μπει σε μία νέα εποχή ανάπτυξης και ευημερία, για όλους τους δημότες αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ πολύ, βασιζόμαστε στην στήριξη σας!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος 

Ακτίου-Βόνιτσας 
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ