2019-05-17 19:16:00
Φωτογραφία για Οδηγός του ΗΣΑΠ απαγόρευσε σκύλο σε βαγόνι - Οργισμένη αντίδραση από τους επιβάτες
Οδηγός του ΗΣΑΠ δεν επέτρεψε σε σκύλο να παραμείνει στο βαγόνι, με αποτέλεσμα να σταματήσει τον συρμό μέχρι να διευθετηθεί το ζήτημα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των επιβατών.

Σε βίντεο που κατέγραψε επιβάτης και δημοσίευσε στο Facebook, φαίνονται οι υπόλοιποι επιβάτες εντός και εκτός του βαγονιού, μερικοί εκ των οποίων αρκετά εκνευρισμένοι με την απόφαση του οδηγού να σταματήσει το δρομολόγιο και να φωνάξει την ασφάλεια του σταθμού μέχρι να απομακρυνθεί ο σκύλος.

Ο επιβάτης που τραβά το βίντεο εξηγεί σχετικά πως παρόλο που κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν ενοχλήθηκε από την παρουσία του σκύλου ο οδηγός επέμενε να απομακρυνθεί, με τον ιδιοκτήτη να ζητά ταυτόχρονα από όσους ήταν εκεί να κάνουν ό,τι μπορούν για να μετακινηθεί μαζί με τον σκύλο του.

Να σημειωθεί πως με βάση την νομοθεσία οι σκύλοι μπορούν να μεταφέρονται με τις δημόσιες συγκοινωνίες είτε σε κλουβιά μεταφοράς είτε με φίμωτρο. Στην προκειμένη περίπτωση όμως οι επιβάτες επέμεναν πως ο σκύλος δεν ενοχλούσε και πως ο οδηγός έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο.



Let's block ads! (Why?)


πηγη
periergaa
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μορς (από το δίπλα αμπρί)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μορς (από το δίπλα αμπρί)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ