2019-05-18 16:02:30
Φωτογραφία για Έχετε παλιές βιντεοκασέτες; Αν ναι, δείτε πως μπορείτε να πλουτίσετε από αυτές.
Πριν την επέλαση των dvd και της 3D τεχνολογίας, τις ταινίες μας τις απολαμβάναμε σε βιντεοκασέτες.

Μπορεί πλέον ταινίες όπως το «Star Trek«, το «Doctor Who» και αυτές του Bruce Lee να μοιάζουν πλέον ξεπερασμένες, ειδικοί όμως αναφέρουν ότι όπως και με τα βινύλια, οι βιντεοκασέτες-αντίκες που αραχνιάζουν στην αποθήκη μας, θα κοστίζουν πολλά στο άμεσο μέλλον.

Η διεθνής μεταφορική ParcelHero ήταν από τις πρώτες εταιρείες που απέτρεψε τον κόσμο από το να πετάξει τις παλιές βιντεοκασέτες του, τώρα που μπήκε ηάνοιξη και θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα του σπιτιού, γι” αυτόν ακριβώς το λόγο.

Για παράδειγμα, το αυθεντικό βινύλιο «White Album» των Beatles (1968) σήμερα μπορεί να ξεπερνά σε αξία τις £7,000, ανάλογα βέβαια με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Σύμφωνα με τον Dan Kinem, σκηνοθέτη ενόςντοκιμαντέρ για τις βιντεοκασέτες, η ταινία «Tales From the Quadead Zone» (ταινία τρόμου του 1987) σήμερα μπορεί να κοστίζει μέχρι και $2000, δηλαδή 1000 φορές περισσότερο από το κόστος παραγωγής της!

Οι περισσότερες συλλογές αποτελούνται από αντικείμενα που κάποτε τα πετούσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη, σήμερα όμως μας προκαλούν νοσταλγία. Το ίδιο συνέβη με διάφορα παιχνίδια της δεκαετίας του ’70, όπως τα Hot Wheels και η Barbie, αρκεί να βρίσκονταν στην αρχική τους συσκευασία. Ο λόγος είναι επειδή οι άνθρωποι τα αντιμετωπίζουν ως τους μοναδικούς «επιζώντες» μιας πιο ξέγνοιαστης και αθώας εποχής.
fanpage.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ