2019-05-18 22:25:51
Φωτογραφία για Anadolu: Ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα σε διεθνή ύδατα (ΒΙΝΤΕΟ)
Με την Τουρκία να προκαλεί στην ανατολική Μεσόγειο και μια ακόμη άσκηση να γίνεται στο Αιγαίο, το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu υποστηρίζει ότι ελληνική πυραυλάκατος παρενόχλησε τουρκική κορβέτα στο Αιγαίο, σε διεθνή ύδατα!

Η κορβέτα TCG Büyükada συμμετέχει στην άσκηση «Θαλασσόλυκος» που κάνει η Τουρκία στο Αιγαίο από τις 13 Μαΐου.

Το Σάββατο (18.05.2019), άρθρο του πρατορείου «Ανατολή» υποστηρίζει ότι η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης» του ελληνικού πολεμικού ναυτικού παρενόχλησε την τουρκική κορβέτα, πλησιάζοντας την σε απόσταση αναπνοής, σε διεθνή ύδατα.

Μάλιστα, το Anadolu, έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του τουρκικού πλοίου. Φυσικά, δεν προσδιορίζει σε ποιο σημείο έπλεε η τουρκική κορβέτα, μόνο ότι βρισκόταν στο νότιο Αιγαίο.

Σύμφωνα πάντα με το Anadolu, η πυραυλάκατος «Κρυσταλλίδης» πλησίασε στα 200 μέτρα από αριστερά την TCG Büyükada. «Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ασφαλείας, η κορβέτα TCG Büyükada παρενοχλήθηκε από την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» κατά τη διάρκεια άσκησης στα διεθνή ύδατα στο Αιγαίο.

ANADOLU AJANSI

✔@anadoluajansi

Denizkurdu-2019 Tatbikatı'na katılan TCG Burgazada korveti, uluslararası sularda Yunan hücumbotu tarafından taciz edildi

Yunan hücumbotunun tacizi görüntülendi http://v.aa.com.tr/1481547 

163

5:50 μ.μ. - 18 Μαΐ 2019

91 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ