2019-05-19 11:05:22
Φωτογραφία για Εκπαίδευση εργαζομένων του 303 ΠΕΒ στην ΚΑΡΠΑ
 Κατόπιν ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν.Λάρισας, πραγματοποιήθηκε την 17η Μαϊ  2019 στις εγκαταστάσεις του 303 ΠΕΒ, η δεύτερη κατά σειρά εκπαίδευση προσωπικού του Εργοστασίου (Πολιτικού και Στρατιωτικού) στην  Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) και στη χρήση φορητού εξωτερικού απινιδωτή, τον οποίο προμηθεύτηκε το Εργοστάσιο το προηγούμενο έτος.

Πλέον το Εργοστάσιο διαθέτει περί τα 25 άτομα εκπαιδευμένο προσωπικό στη χρήση απινιδωτή και σκοπός του Συλλόγου είναι να εκπαιδευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Συνάδελφοι (Πολιτικό και Στρατιωτικό προσωπικό), ώστε να υπάρχει πλήρη κάλυψη του Στρατοπέδου καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου.

 Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ ν. Λάρισας επιθυμεί  να εκφράσει δημοσίως τις θερμές του ευχαριστίες προς το ΕΚΑΒ Λάρισας για την έγκριση της εκπαίδευσης και την  άψογη συνεργασία με το Σύλλογο.

Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν και στους διασώστες – εκπαιδευτές κ. Αχιλλέα Παπακώστα και κ. Νικόλαο Πατσιά, για την υψηλή τους κατάρτιση και την μεταδοτικότητα τους.
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ