2019-05-19 11:58:56
Φωτογραφία για Επισκέψεις και ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη σε Τοπικές Κοινότητες  και Οικισμούς των Βεντζίων (εικόνες)
Μήνυμα νίκης έστειλαν το Σάββατο 18 Μαΐου οι κάτοικοι των Βεντζίων γεμίζοντας ασφυκτικά τους χώρους όπου είχαν

επιλεγεί για τις ομιλίες του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Από το Παλαιοχώρι, την Ιτέα, το Πιστικό, τον Πόρο και την Κνίδη το μήνυμα είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Αλλαγή στο Δήμο τώρα.

Ο κ. Κουπτσίδης εμφανώς συγκινημένος από την έντονη παρουσία του κόσμου, αφού τους ευχαρίστησε από καρδιάς, τους υποσχέθηκε ποιότητα στην καθημερινότητά τους με επίλυση των μικρών και μεγάλων προβλημάτων που τους ταλανίζουν τα τελευταία χρόνια. «Η παρουσία σας σήμερα εδώ μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ένα Δήμο ανθρώπινο κοντά και δίπλα στα απλά και καθημερινά σας προβλήματα τόνισε μεταξύ άλλων. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι πάντα ο άνθρωπος, ο κάτοικος και του τελευταίου χωριού. Κάθε απόφαση και ενέργεια μας ως νέα δημοτική αρχή θα γίνεται για την εξυπηρέτηση των αναγκών του δημοτών μας. Αυτό κάναμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Στόχος μας είναι να σταματήσουμε την εγκατάλειψη και την αδιαφορία που βιώνουν οι κάτοικοι των χωριών μας».


Παρουσιάζοντας τους Υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του τόνισε: «το συνδυασμό μας στελεχώνουν νέοι άνθρωποι, με όρεξη για δουλειά και όραμα για τον τόπο μας. Άνθρωποι της καθημερινότητας, αγρότες, επαγγελματίες, με γνώση και εμπειρία, δεν αποκλείσαμε κανέναν».

Τέλος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν τη νέα του προσπάθεια. Να στηρίξουν τον συνδυασμό του για να δώσουμε όπως είπε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για το Δήμο μας, για τα χωριά μας.

Τον Υποψήφιο Δήμαρχο συνόδευαν Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού του.
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ