2019-05-19 14:22:13
Φωτογραφία για Πρακτική εκπαίδευση αστυνομικών σε θέματα αυτοάμυνας – αυτοπροστασίας
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Μαΐου 2019 και ώρες 11:00 έως 14:00, στα Νέα Μουδανιά στη Σχολή Taekwondo “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΦΑΛΑΓΓΑ”   το  σεμινάριο   Αυτοάμυνας  

–   Αυτοπροστασίας   που  διοργάνωσε  η   Διεθνήs Ένωση Αστυνομικών τηs Τοπικήs Διοίκησηs Χαλκιδικήs

To σεμινάριο δίδαξε το Επίτιμο μέλος της Ενώσεως μας, δάσκαλοs TAEKONDO και πτυχιούχοs προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ΜΠΟΖΙΝΗΣ  Χριστόφοροs

Με μεγάλο ενδιαφέρον οι Συνάδελφοι παρακολούθησαν και συμμετείχαν στην εκμάθηση βασικών τεχνικών  αυτοάμυνας, απόκρουσης επιτιθέμενου, αποφυγής επίθεσης είτε σε μάχη σώμα με σώμα είτε με την χρήση του γκλοπ.

Η διοργάνωση του σεμιναρίου έγινε στα πλαίσια της προσπάθειας της Ένωσής μας να συμβάλλει όσο  δυνατόν περισσότερο στην απόκτηση των βασικών γνώσεων και εμπειριών που χρειάζεται ο Συνάδελφος – Αστυνομικός, για μία ασφαλή εκτέλεση υπηρεσίας και κατ΄ επέκταση για έναν ασφαλή πολίτη. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον που έδειξαν οι Συνάδελφοι  καθιστά επιτακτική ανάγκη την παγίωση ανάλογων σεμιναρίων , πράγμα που θα  επιχειρήσει να κάνει πράξη η Ένωσή μας.


Μετά το πέρας του σεμιναρίου απονεμήθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής στους συμμετέχοντες.

Η Ένωσή μας ευχαριστεί όλους τους Συναδέλφους που συμμετείχαν στο σεμινάριο,και τους εκπαιδευτές  για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχαν.

Ο επαγγελματίας Αστυνομικός οφείλει να πραγματώνει το «νους υγιής εν σώματι υγιεί», γνωρίζοντας ότι η ψυχή δεν υπάρχει χωρίs το Σώμα»

S E R V O P E R A M I K E C O

(Υπηρετώ δια της φιλίας)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΛΛΗΣ                                 ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΣΑΓΑΝΟΣ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
O ALPHA ανατρέπει τα δεδομένα...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
O ALPHA ανατρέπει τα δεδομένα...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ