2019-05-19 20:36:48
Φωτογραφία για Μητσοτάκης: Θέλω να ενώσω τους Ελληνες, αναλαμβάνω την ευθύνη
«Όλοι μαζί θα κάνουμε πράξη τον μεγάλο στόχο: να κάνουμε την Κρήτη γαλάζια», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην προεκλογική ομιλία του στα Χανιά.

«Η Ελλάδα έχει σήμερα περισσότερο παρά ποτέ ανάγκη να διδαχθεί από τον Ελεύθερο Βενιζέλο, τον Εθνάρχη, που ταυτίστηκε με το νησί μας. Η Ελλάδα μας, η πατρίδα μας περνάει όπως και στις δικές του εποχές στιγμές δύσκολες. Έχουμε την ευκαιρία να βγούμε από την καθήλωση. Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε και θα το κάνουμε αποφασίζοντας σωστά στις 26 Μαΐου, την ημέρα που θα είναι η αφετηρία μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής».

Στην ομιλία του επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα: «Άλλος παριστάνει το παιδί του λαού και καταλήγει να ταξιδεύει με κότερα και άλλος περπατά δίπλα σας στον ψηλορείτη. Άλλος παριστάνει ότι θυμήθηκε τώρα το Βελουχιώτη και άλλος είχε, έχει και θα έχει πάντα στο γραφείο του τη φωτογραφία του Ελεύθεριου Βενιζέλου. Άλλος υπέγραψε τις Πρέσπες και άλλου οι προγονοί πολέμησαν για τη Μακεδονία μας».

Όπως είπε, ο εθνικός διχασμός είναι ο μεγάλος αντίπαλος. «Ναι θέλω να ενώσω τους Έλληνες, αναλαμβάνω την ευθύνη. Μαζί θα πάμε μπροστά και θα νικήσουμε».

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ