2019-05-20 10:00:15
Φωτογραφία για Νέα δημοσκόπηση για τη Θεσσαλονίκη: Ο Ταχιάος «καθαρίζει» τη νίκη - η Νοτοπούλου στην τρίτη θέση
Κατάρρευση της υποψηφιότητας της Κατερίνας Νοτοπούλου στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν να δίνουν οι δημοσκοπήσεις. Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι με αποτέλεσμα η εκλογή δημάρχου στην συμπρωτεύουσα να αναδεικνύεται υπόθεση «γαλάζιων».

Για το λόγο αυτό έσπευσαν την προηγούμενη εβδομάδα να στήσουν τη φιέστα με τα εγκαίνια του βαγονιού του μετρό της πόλης, σε μια αστεία εκδήλωση υπό τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Συγκεκριμένα η δημοσκόπηση της εταιρείας «Ιnterview» για λογαριασμό της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος δείχνει ότι ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ, Νίκος Ταχιάος φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Μπουτάρη στο δημαρχιακό θώκο.

Στην πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Ταχιάος, συγκεντρώνει ποσοστό 23,3%, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με ποσοστό 12,5% και η μετέπειτα η Κατερίνα Νοτοπούλου με 12%. Κοντά βρίσκονται τόσο ο Σπύρος Βούγιας , έχοντας τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και του Ποταμιού, όσο και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με ποσοστό 8,4%.


Παράλληλα, ο Νίκος Ορφανός, σύμφωνα πάντα με την δημοσκόπηση φαίνεται να είναι το φαβορί και στις επαναληπτικές. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα υπήρχε και σε παλαιότερη δημοσκόπηση για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα ποσοστά της δημοσκόπησης για το δήμο Θεσσαλονίκης:

Νίκος Ταχιάος: 23,3%

Γιώργος Ορφανός: 12,5%

Κατερίνα Νοτοπούλου: 12,0%

Σπύρος Βούγιας: 8,4%

Παναγιώτης Ψωμιάδης: 8,4%

Κωνσταντίνος Ζέρβας: 6,4%

Σωτήρης Ζαριανόπουλος: 3,1%

Αϊδονόπουλος Χάρης: 2,6%

Μιχάλης Τρεμόπουλος: 1,8%

Γιάννης Νασιούλας: 1,2%

Πέτρος Λεκάκης: 1,0%

Γιώργος Ράκκας: 1,0%

Γιάννης Κουριανίδης: 0,5%

Βασίλης Μωισίδης: 0,3%

Γρηγόρης Ζαρωτιάδης: 0,2%

Αλλος: 0,6%

Δεν έχω αποφασίσει: 12,9%

Ακυρο/Λευκό/Δ.Γ./Δ.Α.: 1,2%
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ