2019-05-20 13:08:33
Φωτογραφία για ΔΗ.Κ.Ι.-ΕΝΟ.ΣΥ (ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ) - ΠΙΣ : Εισβολή και κατάληψη του ΠΙΣ από ομάδα 6 ατόμων.
ΔΗ.Κ.Ι.-ΕΝΟ.ΣΥ (ΕΝΟΤΗΤΑ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ)

Εισβολή και κατάληψη του ΠΙΣ από ομάδα 6 ατόμων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / 20-05-2019

ΘΕΜΑ: Εισβολή και κατάληψη του ΠΙΣ από ομάδα 6 ατόμων

Εισβολή και κατάληψη στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο έκαναν φιλοκυβερνητικοί συνδικαλιστές και οι συνοδοιπόροι τους. Σε όλα αυτά ο Υπουργός Υγείας παρακολουθεί απαθής αν όχι υποστηρικτικός, φέροντας την πλήρη πολιτική ευθύνη για πληθώρα ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ. Το αποτέλεσμα ήταν να εκδώσουν ανώνυμο Δελτίο Τύπου, κάνοντας μάλιστα χρήση του λογότυπου του ΠΙΣ, όπου ενημερώνουν με θράσος ότι έπειτα από συνεδρίαση χωρίς απαρτίακαι με την παρουσία μόλις έξι (6) ατόμων και όχι τουλάχιστον οκτώ (8) στους δεκαπέντε (15) όπως προβλέπει ο Νόμος για το ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, εξέλεξαν νόθο Πρόεδρο! Οι κ.κ. Βαρνάβας, Ψαλτάκος, Βασιάδης, Κουτσόπουλος, Χρονόπουλος και Παναγιωτίδης προχώρησαν στο αδιανόητο, να προκηρύξουν ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ εκλογές για τις 22/6 χωρίς την ύπαρξη της απαραίτητης εκ του Νόμου απαρτίας!


Όσα εκτυλίσσονται στον ΠΙΣ δεν έχουν προηγούμενο! Η αντιδημοκρατική εκτροπή όμως δεν τελειώνει εδώ, οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές και οι συνεργοί τους αφαίρεσαν ακόμη και τους κλειδάριθμους των τραπεζών από τον υπεύθυνο του λογιστηρίου, ώστε να έχουν και τον έλεγχο των λογαριασμών του ΠΙΣ!

Μιλάμε πλέον για κατάλυση κάθε νομιμότητας στον ΠΙΣ, στο όνομα της παράνομης ακύρωσης των εκλογών. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα παραλήρημα των ηττημένων του 10%, οι οποίοι προσπαθούν να ανατρέψουν το ποσοστό της πλειοψηφούσας παράταξης του 62%. 

Το εξοργιστικό είναι ότι πρόκειται για εξόφθαλμη παραβίαση των δικαιωμάτων των γιατρών από την ηγεσία της οδού Αριστοτέλους και τους γύρω από αυτή!

Η απάντησή θα δοθεί σε νομικό και πολιτικό επίπεδο. Δε θα επιτρέψουμε την αδρανοποίηση και απαξίωση του ΠΙΣ στα μάτια των ιατρών και της ελληνικής κοινωνίας. Η Δημοκρατία, η Αλήθεια και η Νομιμότητα θα επικρατήσουν!

Για το εκλεγμένο ΔΣ του ΠΙΣ

Δρ Α. Εξαδάκτυλος       Δρ Γ. Ελευθερίου      Ά. Μαστοράκου 

Εκλεγμένος Πρόεδρος   Εκλεγμένος Γ.Γ.       Εκλεγμένη Α' Αντιπρόεδρος
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ