2019-05-20 15:19:30
Φωτογραφία για Φ. Γεννηματά: Ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβεται πίσω από τους υποψήφιους μας στην Αυτοδιοίκηση
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον ότι δεν έχει υποψηφίους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, λόγω έλλειψης στελεχών και κρύβεται πίσω από τους υποψηφίους του ΚΙΝΑΛ, πραγματοποίησε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ. «Είναι εντυπωσιακό ότι ένα Κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του Κινήματος Αλλαγής», σημείωσε.

Σχολιάζοντας το τηλεοπτικό σποτ της κ. Δούρου εξέφρασε την κατάπληξή της. «Έχω μείνει άφωνη. Γιατί και το θράσος έχει όρια και ο κυνισμός και η αναλγησία. Είναι πρόκληση απέναντι στους ανθρώπους που χάθηκαν, στις οικογένειές τους που μετρούν τις πληγές τους, όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μείνει πίσω και ξαναβιώνουν κάθε μέρα το τι συνέβη εκεί» και συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι κάτι που ξεχνιέται εύκολα και εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να συγχωρήσω όχι μόνο την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα και το ότι χάθηκαν όλες αυτές οι ζωές, αλλά και το ότι ενώ γνώριζαν ότι είχαν χαθεί τόσοι άνθρωποι, παρίσταναν ότι δεν ξέρουν τίποτε».


Αναφερόμενη στο θέμα της εκλογικής αναμέτρησης τόνισε ότι «συστηματικά ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία παριστάνουν την τελευταία εβδομάδα ότι μειώνεται η διαφορά, ότι συσπειρώνονται, ότι γίνεται ντέρμπι για δύο, το ζήσαμε και τον Σεπτέμβρη του ’15 που αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε κανένα ντέρμπι, το ζούμε και τώρα που θεωρώ ότι κανένα ντέρμπι δεν υπάρχει». «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την εμπιστοσύνη και τη στήριξη του ελληνικού λαού, το ερώτημα είναι τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το ερώτημα είναι εάν θα συνεχίσει το τιμόνι για τη χώρα να πηγαίνει δεξιά. Πιστεύω ότι γυρνώντας συνέχεια το τιμόνι δεξιά, είτε οδηγεί ο κ. Τσίπρας, είτε οδηγεί ο κ. Μητσοτάκης, μόνο αδιέξοδο και γκρεμό έχει μπροστά», συμπλήρωσε, μεταξύ άλλων Σχετικά με την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, η Φώφη Γεννηματά, υπογράμμισε: «Καμία χαμένη ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία. Να γυρίσουν οι Έλληνες πολίτες την πλάτη σε αυτούς που τους περιφρονούν με τον τρόπο που πολιτεύονται, να δώσουν δύναμη στο Κίνημα Αλλαγής για να κάνουμε την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που έρχονται. Τώρα πρέπει να δοθεί το πρώτο μήνυμα, τώρα είναι η ώρα. Και το λέω αυτό γιατί αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, θα ξαναδούμε το ίδιο έργο. Η πρότασή μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση γύρω από ένα πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, να συνεννοηθούμε για τα βασικά για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, για να μπορέσουμε να έχουμε επιτέλους ανάπτυξη».

ΑΜΠΕ

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ