2019-05-20 21:06:17
Φωτογραφία για ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΟΥΝΑ: Καταγγέλλουμε την παρουσία γνωστού πρώην χρυσαυγίτη στην προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργου Αποστολάκη στην Αθήνα
Το πρώην πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου στους επισήμους πρώτη θέση Θερμή χειραψία και εναγκαλιασμός με το δήμαρχο...

               Την ανοχή της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών- Συνεχίζουμε..." και του υποψηφίου δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη, στην παρουσία γνωστού πρώην χρυσαυγίτη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής καταγγέλλουν Αρστεροί και προοδευτικοί Πολίτες απο την Κατούνα. 

        Ο γνωστός π. χρυσαυγίτης Χρήστος Ρήγας, περιφερειακός σύμβουλος δυτικής Ελλάδος με την ελληνική Αυγή για τη Δυτική Ελλάδα, όχι μόνο παραβρέθηκε στην ομιλία του Γεώργιου Αποστολάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας χθες Κυριακή 19.5.2019 στις 12:30 στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ στην αθήνα, αλλά φιγουράριζε στους επισήμους πρώτη θέση, είχε θερμή χειραψία με τον δήμαρχο και φωτογραφίζονταν με τους συγκεντρωμένους.......  

Οι Αρστεροί και προοδευτικοί πολίτες Κατούνας επίσης τονίζουν: Αποτελεί τεράστια πρόκληση για τους δημότες Ακτίου-Βόνιτσας η παρουσία του πρώην χρυσαυγίτη στην εκδήλωση δημοτικής παράταξης. 


     Καταδικάζουμε την ανοχή της δημοτικής παράταξης "Δύναμη Πολιτών- Συνεχιζουμε...", που αντικειμενικά έχει στόχο να νομιμοποιήσει στις συνειδήσεις των δημοτών μας την παρουσία της φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Η πολιτική αυτή στάση, δηλαδή της ανοχής ή της αφωνίας μπροστά στους φασίστες, είναι το ίδιο επικίνδυνη με τη δράση των φασιστών.

     Οι φασίστες, αυτοί που καθημερινά χτυπάνε εργάτες, αγωνιστές, φτωχούς και κατατρεγμένους μετανάστες δεν έχουν καμία θέση στο δήμο μας. 

Είναι ανεπιθύμητοι!

Ο λαός του δήμου μας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

 

ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ προέρχονται απο KATOYNA NEWS
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ