2019-05-20 22:52:41
Φωτογραφία για ΧΡ.ΜΑΡΛΑΝΤΗΣ: ΑΟ Άρτεμις... Επιτέλους γήπεδο
Ναι εγώ είμαι αυτός που διαφωνούσε και διαφωνώ επίσημα με τον πλαστικό χλοοτάπητα. Δεν είμαι αρχηγός παράταξης που μπορεί να κάνει ότι θέλει!!

Είμαι ένας απλός δημότης και έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να μπει σωστά και με ορθές προδιαγραφές ο πλαστικός χλοοτάπητας. 

Το όνειρό μου, είναι να γίνει το στάδιο κάποτε με φυσικό χλοοτάπητα. 

Όταν ψηφίστηκε αυτό, ήμουν μειοψηφία, αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να κάνω ότι περνούσε από το χέρι μου ώστε να υλοποιηθεί με τέτοιο τρόπο που να είναι για το καλό των παιδιών μας. Αυτά είναι έργα!!!

Οι Ραφτόπουλοι μπορούν να τάζουν ότι θέλουν!! Αν διαβάσετε προσεκτικά το πρόγραμμά τους είναι πρόγραμμα για ένα Δήμο που βρίσκεται σε άλλη χώρα, χωρίς οικονομικά προβλήματα.

Που έχει δικά του έσοδα και έχει την ελευθερία να τα διαχειρίζεται όπως θέλει. Αυτός είναι ο λόγος που αυτά που σας τάζουν είναι ψέματα. ΔΕΝ μπορούν να υλοποιηθούν.


Λένε ότι το είχαν στο πρόγραμμα να γίνει το γήπεδο, και ότι ο Δήμαρχος το εκμεταλλεύτηκε. Ας ανέβαινε ο Ραφτόπουλος στο βήμα, συγκινημένος που το όνειρό του έγινε επιτέλους πραγματικότητα, ας ζητούσε να κόψει και εκείνος την κορδέλα των εγκαινίων και να συμμετέχει με όλο τον κόσμο στην χαρά του τόπου. Κανείς δεν θα του το απαγόρευε!! Ήρθε μόνο η Άννα με λίγα άτομα, ίσα για να δει και να κρίνει ξανά αρνητικά. Και την επόμενη μέρα πέταξε ξανά το δηλητήριο ,και είπε ότι είναι ημιτελές , ενώ είναι χαρά θεού.

Σύμφωνα με το σκεπτικό το προγράμματός τους το γήπεδο αυτό έπρεπε να έχει εξέδρες για τουλάχιστον 10.000 κόσμο!! Έχει; Όχι!! Αλλά γήπεδο για τα παιδιά έχουμε!!! Ομόρφυνε επιτέλους ο τόπος.

Στο Μάτι οι άνθρωποι σωθήκανε με βάρκες γιατί δεν πήγε κανένας άλλος. Με ότι έχεις δουλεύεις!!! Το αποτέλεσμα μετράει!!

Δεν δουλεύεις με όνειρα που δεν θα γίνουν ποτέ πραγματικότητα και να μένεις στο τέλος με μια αλάνα γεμάτη μπάζα, χαλάσματα και σκουπίδια.

Δυστυχώς, συνειδητοποιώ ότι έτσι λειτουργούν τα πράγματα. Είδαμε στο Μάτι τι έγινε, βλέπουμε στο ποδόσφαιρο τι γίνεται, καταλαβαίνουμε ότι η πρακτική είναι όλοι να κατηγορούν τους άλλους και κανείς να μην αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του.

Εδώ όμως, στον όμορφο αυτό τόπο, διεκδικούν την ψήφο μας, παλιά φαντάσματα, με νέα φορεσιά, όλοι οι αποτυχημένοι παλιοί πολιτικάντηδες που βρήκαν στέγη στον Ραφτόπουλο, θέλουν να έρθουν πάλι στην εξουσία και να συνεχίσουν, νομιμοποιημένοι, στις πρακτικές τους. Πρακτικές που μας οδήγησαν στο σκοτάδι τόσα χρόνια. Αυτοί είναι οι τύποι που θέλουν να αποφασίζουν για εμάς, χωρίς εμάς!!

Βρέθηκε ένας άνθρωπος που τελικά έκανε έργο, αλλά δεν ήξερε να κοκορεύεται και σιωπηλά, έβαλε το κεφάλι κάτω, σήκωσε τα μανίκια και άρχισε να δουλεύει κόντρα στα εμπόδια που του έβαζαν όλοι, και πιο πολύ στο κατεστημένο που κυριαρχεί στον Δήμο, για το οποίο έχω ήδη αναφερθεί.

Ο Χρυσός, ο Δαφνοστεφανωμένος, ο Χρυσοποίκιλτος Γιάννης Ραφτοπουλος, είδε την ευκαιρία να καρπωθεί όλο αυτό τον κόπο, χωρίς κόστος και να μας πάει πάλι στα βαθιά σκοτάδια με Δήμαρχο την ίδια του την κόρη παίζοντας τα ρέστα του σκορπίζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ!!! Γιατί; Για να πάρει η κορούλα του 2.150 ευρώ το μήνα;

Ας θυμηθούμε ξανά, ότι στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, όταν η κόρη του έχασε, ευθύς παραιτήθηκε από τον ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ (θητεία 5 μηνών). Τι υποκρισία!!!!

Αυτοί, θα πρέπει να ντρέπονται να κατέβουν να ψηφίσουν στις κάλπες, να μην έχουν τα μούτρα να εμφανιστούν.

Θέλουν να φέρουν το διχασμό!!! Πόσο λυπηρό!!! Όχι!!! Πρέπει να αντισταθούμε!
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Να'ναι ευλογημένο!»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Να'ναι ευλογημένο!»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ