2019-05-21 10:24:25
Φωτογραφία για Επίθεση Πολάκη στα διαγνωστικά κέντρα για το τριήμερο λουκέτο! Τι υποστηρίζει
Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Επίθεση στους διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα που προχωρούν σε τριήμερη απεργία-λουκέτο, εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, κατά την προσφιλή του τακτική μέσα από το facebook.

Τα διαγνωστικά εργαστήρια και κέντρα σε όλη τη χώρα βάζουν λουκέτο στις 23, 24 και 25 Μαΐου για το χαράτσι που τους επιβάλει υποχρεωτικές εκπτώσεις (rebate και claw back) ακόμη και 70% με αποτέλεσμα πολλά εργαστήρια να κινδυνεύουν και με οριστικό κλείσιμο. Δείτε ΕΔΩ γιατί βάζουν λουκέτο: «Γιατί βάζουν λουκέτο όλα τα διαγνωστικά εργαστήρια για τρεις ημέρες; Ιδού τι εξηγούν στους ασφαλισμένους»

Παρά το χαράτσι του 70%, ο Παύλος Πολάκης αποδίδει την τριήμερη κινητοποίηση σε …εκλογικούς λόγους. Όπως αναφέρει: «Κάποιοι ιδιοκτήτες διαγνωστικών κέντρων ανακοινώνουν ΑΠΕΡΓΙΑ Πέμπτη Παρασκευή και Σάββατο !!!!!! πριν τις εκλογές (όταν η δουλειά θα ειναι ετςι κι αλλιως πολύ πεσμένη) για να διαμαρτυρηθούν για το claw back που τους επιβάλλει ο ΕΟΠΥΥ …..


Κάποιοι (οχι όλοι) γλυκάθηκαν φαινεται με τις εξαγγελίες του Μητσοτακη για εκχώρηση των μηχανημάτων των νοσοκομείων σε ιδιώτες (με δώρο τους εργαζόμενους ) και είπαν να βοηθήσουν το παιδί που δεν τραβάει μπας και κερδίσει τις ευρωεκλογές και υλοποιηθεί το ντιλ μετα!!

ΥΓ προς ιδιώτες εργαστηριακούς γιατρούς :μην παίζεται το παιχνιδι της αντιπολίτευσης ,άλλος ο ΕΟΠΥΥτου 13-14 και άλλος ο ΕΟΠΥΥ του 19 …και το ξέρετε…».

Να σημειωθεί ωστόσο ότι ο κλάδος για πρώτη φορά είναι απολύτως ενωμένος σε αυτήν την κινητοποίηση καθώς όλοι οι εργαστηριακοί γιατροί, τα εργαστήρια, τόσο τα μικρά όσο και τα μεγάλα διαγνωστικά κέντρα συμμετέχουν στο λουκέτο. Δείτε ΕΔΩ ενδεικτικά: «Μαζική η συμμετοχή όλων των εργαστηρίων και διαγνωστικών κέντρων της χώρας στο τριήμερο λουκέτο χωρίς διαγνωστικές εξετάσεις!»

Πρέπει να επισημανθεί ότι αντίστοιχες υποχρεωτικές εκπτώσεις αναγκάζονται να καταβάλλουν όλοι οι συμβεβλημένοι γιατροί και εργαστήρια στον ΕΟΠΥΥ με αποτέλεσμα συχνά πυκνά να προχωρούν σε αντίστοιχες κινητοποιήσεις.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ