2019-05-21 12:35:54
Φωτογραφία για FORUM   ενημέρωσης στην Πάτρα για τα φλέγοντα ζητήματα των στρατιωτικών
Τα Διοικητικά Συμβούλια (Δ.Σ.) των Ενώσεων Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας (ΕΣΠΕΑΧ) και Ηλείας (ΕΣΠΕΗΛ), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), διοργανώνουν την Τετάρτη 22 Μαΐου στις 18:00 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας (Αίθουσα Τύπου «ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ») FORUM ενημέρωσης και διαδραστικής επαφής ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για όλους τους στρατιωτικούς της Δυτικής Ελλάδας και τις οικογένειές τους. 

Κλιμάκιο της ΠΟΜΕΝΣ, της μόνης νόμιμης Δευτεροβάθμιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών, με την συμμετοχή των κκ Προέδρου, Αντιπροέδρου, Οργανωτικού Γραμματέα και αντιπροσωπευτικών μελών από κάθε Αντιπροεδρία, θα παρευρεθεί στο FORUM ενημέρωσης με σκοπό την ενδελεχή πληροφόρηση του στρατιωτικού προσωπικού επί παντός θέματος το οποίο τον απασχολεί και των ενεργειών στις οποίες έχει προβεί η Ομοσπονδία για την επίλυσή τους. 

Ενδεικτικά θέματα για τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι εν ενεργεία στρατιωτικοί της περιοχής μας από τον πυρήνα της νόμιμης θεσμικής εκπροσώπησή τους είναι: ασφαλιστικό, μισθολογικό, σταδιοδρομικό, μάχιμη πενταετία, θεσμοί ΕΜΘ/ΕΠΟΠ και το καθεστώς μετάπτωσης σε κατάσταση ΕΟΘ, θέματα ΑΣΕΙ, ΑΣΣΥ & Εθελοντών, συνταξιοδοτικό, αναθεώρηση ΣΠΚ, συντάξεις χηρείας, εκκρεμείς αγωγές κ.α. 


Η μέθοδος που θα ακολουθηθεί κατά τη διάρκεια του FORUM είναι αυτή των ερωτήσεων – απαντήσεων και της ανοιχτής διαλογικής συζήτησης μεταξύ των στρατιωτικών και των εκπροσώπων της ΠΟΜΕΝΣ. 

Πέραν της συζήτησης οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλουν προφορικά σχόλια και προτάσεις (ακόμα και σε έντυπη μορφή). Η συμμετοχή όλων των εν ενεργεια στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων είναι πολύ σημαντική γιατί θα ακουστούν από επισημα χείλη, για πρώτη φορά, αλήθειες για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τους στρατιωτικούς αλλά και τις οικογένειές τους.  

Για τα Διοικητικά Συμβούλια των Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ. και Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ

Μπουρδανιώτης Ελευθέριος Πρόεδρος Ε.Σ.Π.Ε.ΑΧ κιν. 6934080542

Μπέκας Γεώργιος Πρόεδρος Ε.Σ.Π.Ε.ΗΛ κιν. 6983505681
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ