2019-05-21 16:54:03
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών και Επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί συνεχίζουμε» κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη στην Τοπική Κοινότητα Κιβωτού
Μαζί συνεχίζουμε για τα Γρεβενά, Μαζί συνεχίζουμε για την Κιβωτό δήλωσαν με

την παρουσία τους οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κιβωτού το απόγευμα της Δευτέρας 20 Μαΐου, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο όπου είχε προγραμματισθεί η συνάντησή τους με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Ο κ. Κουπτσίδης τους ευχαρίστησε που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και εμφανώς συγκινημένος δήλωσε: «η παρουσία σας σήμερα εδώ αποδεικνύει την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας τόσο στο πρόσωπό μου όσο και στο συνδυασμό μας και σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Αποδεικνύει ακόμα ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να διεκδικήσουμε το αύριο του Δήμου Γρεβενών, το αύριο των χωριών μας.

Συνεχίζοντας την ομιλία του Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών αναφέρθηκε στο έργο της Αυτοδιοίκητικής του πορείας «τα χρόνια αυτά βασική μας προτεραιότητα υπήρξε η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους δημότες μας. Με ανοιχτές τις πόρτες προς όλους τους δημότες μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητάς τους. Και αυτό γιατί στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας ήταν και θα είναι πάντα ο άνθρωπος, ο κάτοικος και του τελευταίου χωριού».


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αδιαφορία της τωρινής Δημοτικής Αρχής και στην τεράστια ευθύνη που φέρει για τα έργα που απεντάχθηκαν κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο έργο της Υδροδότησης, ένα σημαντικό έργο το οποίο επίσης απεντάχθηκε, η υλοποίηση του οποίου, με εξωτερικούς αγωγούς, θα έλυνε το πρόβλημα της ύδρευσης σε πολλές Τοπικές Κοινότητες και βέβαια και της Κιβωτού φέρνοντας άφθονο ποιοτικό νερό από τη Βασιλίτσα. Στόχος μας είναι τόνισε να μειώσουμε τα Δημοτικά Τέλη κατά 20% σε όλο το Δήμο Γρεβενών. Να δώσουμε τέλος σε αυτή την αδικία.

Μεγάλη αναφορά έκανε στην Αξιοποίηση των Ιαματικών Πηγών της περιοχής και στην κατασκευή Θερμαλιστικού Κέντρου καθώς και στα Παλαιοντολογικά της Μηλιάς με την δημιουργία του Κέντρου Παλαιοντολογίας. Δύο σημαντικά έργα που θα δώσουν άλλη ώθηση στην περιοχή και στο Δήμο μας και συνέχισε: Στρατηγικός μας στόχος είναι η ισόρροπη Ανάπτυξη, μέσω της αγροτικής και τουριστικής ανάπτυξης, μέσω της προσέλκυσης επενδυτικών και επιχειρηματικών δράσεων σε όλους τομείς, γιατί μόνο έτσι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, μόνο έτσι θα δημιουργηθούν συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για όλους τους κατοίκους του δήμου, μόνο έτσι θα μείνουν οι νέοι μας στον τόπο τους. Με εφόδιο την εμπειρίας μας είμαστε αποφασισμένοι, να συνεχίσουμε να απαιτούμε δυναμικά και να διεκδικούμε αποτελεσματικά όλα τα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Είμαστε αποφασισμένοι τόνισε με έμφαση να δώσουμε τέλος στις χαμένες ευκαιρίες για τα χωριά μας, για το Δήμο μας. Να δώσουμε τέλος στην εγκατάλειψη και στην αδιαφορία των τελευταίων χρόνων. Και αυτό θα το πετύχουμε με τους συνεργάτες μου που στελεχώνουν τον συνδυασμό μας οι οποίοι είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την καθημερινότητα των δημοτών μας, άνθρωποι καταξιωμένοι ο κάθε ένας στον τομέα του αλλά και νέοι άνθρωποι με νέες ιδέες και διάθεση για προσφορά.

Τέλος τους κάλεσε όλους να στηρίξουν τον συνδυασμό του για ένα δήμο με ανθρώπινο πρόσωπο.
aetos-grevena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Porsche Cayenne Coupe
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Porsche Cayenne Coupe
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ