2019-05-21 19:29:53
Φωτογραφία για Μπράβο του! Τόλμησε για τους Επαγγελματίες Οπλίτες
Του Ηλία Προύφα

Δε διεκδικεί το copyright κανενός θεσμού στρατιωτικών, επίσης δε θεωρεί τον εαυτό του ''χακί'' συνδικαλιστικό ''πανεπιστήμονα'' και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, για να ''γελάνε και τα τσιμέντα''. 

Για τα παραπάνω λοιπόν, δε μπορεί να τον κατηγορήσει κανείς, σχετικά με την ημερίδα.

Σκεπτόμενος απλά και μόνο τους Λαρισαίους συναδέλφους του υπαξιωματικούς που προέρχονται από το θεσμό των ΕΠΟΠ, πήρε το προσωπικό ρίσκο και διοργανώνει στην έδρα του, την πρώτη ημερίδα μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου του ΥΠΕΘΑ, για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, της περιοχής του.

Ο λόγος για τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕ Λάρισας, Σμηναγό Θωμά Ντιντιό, ο οποίος αν και δεν προέρχεται από το θεσμό των Επαγγελματιών Οπλιτών, έφερε την προσωπική του πρόταση  για τους Επαγγελματίες Οπλίτες, στο Δ.Σ της ΕΣΠΕΛ και αφού εξασφάλισε τη σύμφωνη γνώμη των μελών, προχώρησε στη διοργάνωση.


''Οι συνάδελφοί μας Επαγγελματίες Οπλίτες της Λάρισας, πρέπει να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις. Νομίζω ότι το δικαιούνται. Αυτός είναι και ο μοναδικός σκοπός της ημερίδας. Με τις γνώσεις που διαθέτουμε, θα ενημερώσουμε και με τους υπόλοιπους ομιλητές, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Επαγγελματίες Οπλίτες, μέλη της ΕΣΠΕΛ'', τόνισε το πρωί στο kranosgr, αναφερόμενος στο σκοπό της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019, στη Λάρισα και όπως μαθαίνουμε έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να παρευρεθούν, Επαγγελματίες Οπλίτες, από όλη τη Θεσσαλία.

Να μου το θυμηθείτε. Αυτός ο Σμηναγός, έχει πολύ μέλλον...
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ