2019-05-21 20:42:30
Φωτογραφία για ΠΟΜΕΝΣ: Επιχειρείται κομματικοποίηση των ΕΔ μέσω ''φωτογραφικών'' τροπολογιών;
Έγγραφο τής ΠΟΜΕΝΣ: Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων,

1. Σε λίγους μήνες συμπληρώνονται τρία έτη από την ψήφιση του Ν.4407/2016, με τον οποίο ορίσθηκε το θεσμικό πλαίσιο άσκησης του συνδικαλιστικού δικαιώματος στις Ένοπλες Δυνάμεις. Στον νόμο αυτό βασίστηκε η Ομοσπονδία μας για τη σύσταση και λειτουργία της, ακολουθώντας πιστά τις επιταγές του νομοθέτη. 

2. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια ωστόσο, η πολιτική ηγεσία τροποποίησε δύο φορές το πλαίσιο αυτό, ενάντια στις δικαστικές αποφάσεις που η μία μετά την άλλη δικαίωναν πανηγυρικά την Ομοσπονδία μας. Και αυτό, όπως αποδεικνύεται καθημερινά, για την με κάθε τρόπο διάσωση αυτόκλητων συνδικαλιστών, που καθημερινά εναγκαλίζονται με συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους. 

3. Φαίνεται ότι για κάποιους, η επιβαλλόμενη από το Σύνταγμα αυστηρή πολιτική και κομματική ουδετερότητα των Ενόπλων Δυνάμεων είναι κενά λόγια. Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι καθημερινές ευχαριστίες, τα χειροκροτήματα, η συμμετοχή σε κομματικές εκδηλώσεις και οι φωτογραφικές τροπολογίες της τελευταίας στιγμής;


 4. Ήδη φημολογείται εντόνως ότι ετοιμάζεται και νέα τροπολογία, εκπορευόμενη από συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους για την εξυπηρέτηση, για άλλη μια φορά, των ίδιων αυτόκλητων συνδικαλιστών. 

5. Καλούμε το σύνολο των Βουλευτών της ΒτΕ να μην παρασυρθεί σε νέες λανθασμένες νομοθετικές επιλογές, σε νέες φωτογραφικές τροπολογίες που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να στρώνουν το έδαφος για μια πρωτοφανή κομματικοποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά παράβαση του Συντάγματος. 

         

                                                                                                                    Όχι άλλες προεκλογικές διευθετήσεις!

Μετά τιμής

  Για την Εκτελεστική Γραμματεία

     

                                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                    Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                           ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ

                                 Επγός (ΥΔΚ)

                      ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

                                 Λγος (ΠΖ)
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ