2019-05-22 07:48:26
Φωτογραφία για Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς της  ομάδας ΟΠΚΕ της ΄Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ  για την νέα τους επιτυχία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών.
Ανακοίνωση τής Ένωσης Ηλείας: Η Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ  συγχαίρει τους συναδέλφους της  ομάδας ΟΠΚΕ για την νέα τους επιτυχία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών. Χθες 

21-05-2019  το απόγευμα , στην Εθνική Οδό, Πατρών -Πύργου στην Βόρεια Ηλεία στο πλαίσιο στοχευμένων και συνεχών ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών ,η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας  - ΟΠΚΕ, συνέλαβε  ένα ημεδαπό άνδρα ο οποίος  μετέφερε με αυτοκίνητο 14 κιλά συσκευασμένης κάνναβης , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών. Η ανωτέρω επιτυχία, που μόνο τυχαία δεν είναι , έρχεται σε συνέχεια προηγουμένων συνεχών  επιτυχιών της ομάδας ΟΠΚΕ σε υποθέσεις , ναρκωτικών, ομηρίας   κ.α. ποινικών υποθέσεων . Οφείλεται δε στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και τη μεθοδική δουλειά, όλων των συναδέλφων της Υπηρεσίας αυτής. Η Αστυνομία Ηλείας θα εξακολουθήσει να εργάζεται σκληρά για την ασφάλεια των πολιτών του νομού δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δυναμικής και ουσιαστικής αστυνόμευσης σε όλη την Ηλεία, προς όφελος της Ασφάλειας των Πολιτών του νομού μας. Συγχαρητήρια παιδιά μας κάνατε περήφανους για άλλη μια φορά συνεχίστε έτσι ! «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων»!

                              

Ο Πρόεδρος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΖΩΝΤΟΣ Παναγιώτης

ΠΙΚΕΑΣ Δημήτριος
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ