2019-05-22 16:50:56
Φωτογραφία για Τέλεση Ετησίου Μνημοσύνου Συνδέσμου Αξιωματικων ΣΣΕ Τάξεως 1983 (12 ΦΩΤΟ)
ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΣΣΕ ΤΑΞΕΩΣ 1983

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε και φέτος το ετήσιο μνημόσυνο των 13 Αξιωματικών αποφοίτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ) το έτος 1983.

Το μνημόσυνο τελέσθηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Νικοδήμου Πυργετού Λάρισας την Κυριακή 19 Μαΐου 2019 χοροστατούντος του Ηγουμένου της Ι. Μονής Αρχιμανδρίτου π. Ειρηναίου.

Παραβρέθηκε μεγάλος αριθμός Αξιωματικών μετά των οικογενειών των, αποφοίτων της ΣΣΕ Τάξεως 1983, μεταξύ των οποίων, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντγος Αντώνιος Νομικός, ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντγος Κων/νος Φλώρος, ο Επίτιμος Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντγος ε.α Δημόκριτος Ζερβάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αξιωματικών ΣΣΕ Τάξεως 1983 Τξχος ε.α Σταύρος Χρηστάκος. Επίσης τελέσθηκε αρτοκλασία υπέρ υγείας των οικογενειών των Αξιωματικών.

Μετά το πέρας ακολούθησε προσφορά καφέ και αφεψημάτων στο αρχονταρίκι της Ι. Μονής και πραγματοποιήθηκε επίδοση αναμνηστικών στο Ηγούμενο της Ι. Μονής γέροντα Ειρηναίο ως εκδήλωση ευγνωμοσύνης για την θερμή υποδοχή.

Η εκδήλωση αυτή ήταν συνέχεια εκδηλώσεων του Συνδέσμου που έλαβαν χώρα στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα στις οποίες συμμετείχε και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντγος Γεώργιος Καμπάς.
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ