2019-05-23 10:59:54
Φωτογραφία για ΝΙΚΟΣ ΖΑΡΕΝΤΗΣ πρόεδρος Παπαδάτου Ξηρομέρου: Ενημέρωση για δράσεις που υλοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες στο χωριό
Ο Πρόεδρος της κοινότητας Παπαδάτου Νικόλαος Ε. Ζαρέντης (Βαγγέλας) και εκ νέου υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο, ενημερώνει: 

         Επειδή, οι προγραμματισμένες εργασίες και οι ανάγκες της καθημερινότητες μιας κοινότητας, δεν μπορεί και δεν πρέπει να σταματάνε κατά την προεκλογική περίοδο, για τον λόγο αυτό θέλω, να ενημερώσω τους συγχωριανούς και συγχωριανές για τα των τελευταίων ημερών που υλοποιήθηκαν στο χωριό μας.

1.-Ένα από τα βασικότερα αιτήματα μου, ως πρόεδρος και μετά από πρόταση πολλών συγχωριανών, στην Δημοτική Αρχή ήταν η αγορά από τον Δήμο της παλιάς κατοικίας, ιδιοκτησίας Σταμούλη Χρήστου Γερόλυμου, που βρίσκεται στην κάτω αγορά δίπλα στην στάση του ΚΤΕΛ. Χθες υπογράφηκε το συμβόλαιο και θα προχωρήσουν άμεσα οι εργασίες για την διαμόρφωση του χώρου {τύπου μικρής πλατείας} στην κάτω αγορά. Ένα έργο που παρ όλα τα εμπόδια {που έβαλαν και συνδημότες μας της Δημοτικής Ενότητας Φυτειών} έστω και με μεγάλη καθυστέρηση είχε ευχάριστη κατάληξη.... 2.-Ολοκληρώθηκε σε μερικά σημεία και συνεχίζεται σε άλλα η τοποθέτηση προστατευτικών στηθαίων σε πολύ επικίνδυνα σημεία στους δρόμους του χωριού.


3.-Επούλωση λακούβων στο δρόμο από Αγιο Στέφανο έως Άγιο Γεώργιο και παράπλευρους δρόμους.

Με υπευθυνότητα, με σοβαρότητα και εργατικότητα το χωριό μας, ο Ρίβιος και Άγιος Στέφανος μπορούν να αποκτήσουν και αυτά που χρειαζόμαστε και αυτά που μας ομορφαίνουν.

Με σεβασμό και εκτίμηση 

σε όλες τις συγχωριανές και όλους συγχωριανούς

ο Πρόεδρος της κοινότητας Παπαδάτου

Νικόλαος Ε. Ζαρέντης {Βαγγέλας}

******************

Οι φωτογραφίες είναι του οικήματος που αγοράστηκε καθώς και οι φωτογραφίες των προστατευτικών στηθαίων που τοποθετήθηκαν:
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ