2019-05-23 15:43:18
Φωτογραφία για Aστυνομικός των ΜΑΤ τραυματίστηκε για να συλλάβει το οδηγό δικύκλου στη Χαριλάου Τρικούπη
Στην επιστολή αναγνώστη του bloko.gr μπορείτε να διαβάσετε πως ένας αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ και εκτελούσε υπηρεσία στη Χαριλάου Τρικούπη τραυματίστηκε για να συλλάβει έναν

νεαρό.

 Τα γεγονότα εναντίον των ανδρών της ΥΑΤ τείνουν πλέον να είναι καθημερινά... Ευτυχώς που μεταξύ μας δίνουμε θάρρος ο ένας στον άλλον και αντέχουμε ακόμα. Υπάρχουν στιγμές που οι συνάδελφοι πρέπει να πάρουν κρίσιμες αποφάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ,όπως έγινε πριν λίγες μέρες σε βραδυνό ωράριο στο πολύπαθο σημείο της Χ.Τρικουπη.

Ξαφνικα ένα μηχανάκι με ένα ζευγάρι ανέβαινε ανάποδα την Αραχώβης και στην συνέχεια μπήκε εκ νέου ανάποδα στην Τρικούπη πράγμα που σήμαινε άμεσα συναγερμός στους σκοπούς...δύο συνάδελφοι προσπάθησαν να τον σταματήσουν.. ο οδηγός έκανε κίνηση να πέσει πάνω στους συναδέλφους αυξάνοντας ταχύτητα οι οποίοι τον απέφυγαν την τελευταία στιγμή..

Στην συνέχεια ο οδηγός προσπάθησε να πέσει με ελιγμούς πάνω σε τρίτο συνάδελφο ο οποίος με κίνδυνο την σωματική του ακεραιότητα πήρε άμεσα την απόφαση να πέσει πάνω στο μηχανάκι, αφού δεν μπορούσε να τον αποφύγει και να συλλάβει μετά από αντίσταση τον οδηγό με την βοήθεια των συναδέλφων του.

Ευτυχώς ο συνάδελφος τραυματίστηκε ελαφρά στο γόνατο. Μια πράξη που σημαίνει ότι οι άνδρες των διμοιριών πάντα βάζουν το καθήκον πάνω από όλα παρόλο που ξέρουν ότι και να κάνουν θα είναι άλλο ένα στατιστικό στους δρόμους της φωτιάς .....ΜΑΧΙΜΟΙ
bloko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ