2019-05-23 19:04:14
Φωτογραφία για Ο ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ ΝΙΚΑΚΗΣ υποψήφιος με το συνδυασμό του Δημήτρη Μασούρα
            Η υποψηφιότητα του Ερωτόκριτου Νικάκη με καταγωγή απο την Κατούνα, στο πλευρό του Δημήτρη Μασούρα αποτελεί την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Είναι εξαίρετος χαρακτήρας, αξιόλογος άνθρωπος με ήθος, με αλληλεγγύη, μα πάνω από όλα άνθρωπος, το οποίο σπανίζει στις μέρες μας Σε δήλωσή του επισημαίνει:

       Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κατούνα Ξηρομέρου της Ακαρνανίας τον Γενάρη του 1979. Λίγα χρόνια μετά την αποφοίτηση μου από το σχολείο, ακολούθησα τον συνηθισμένο δρόμο κάθε νέου προς την πρωτεύουσα, απασχολούμενος στον ιδιωτικό τομέα. Το 2004 προσελήφθη στην ΕΘΕΛ.

      Ωστόσο, η αγάπη μου για τη γη και η ανάγκη προσφοράς στον τόπο που μεγάλωσα, μου υπαγόρευσε να ζητήσω μετάθεση. Έτσι το 2011 εντάχθηκα στο δυναμικό του κέντρου Υγείας Βόνιτσας ως οδηγός ασθενοφόρου, θέση που κατέχω ως σήμερα......       Ως μέλος του Ε.Σ.Υ. για πολλά χρόνια, γνώρισα από κοντά τις προκλήσεις και τις ευαισθησίες αυτού του νευραλγικού τομέα της κοινωνίας μας. Ωστόσο, οι ελλείψεις του είναι αυτές που με έκαναν να ενεργοποιηθώ σαν πολίτης. Έγινα μέλος του Αιμοδοτικού Συλλόγου του Δήμου Βόνιτσας το 2011 και νοιώθω περήφανος που μέχρι σήμερα οι ενέργειες του Συλλόγου έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες σε ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.


        Παράλληλα - όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε - η ομάδα του Κέντρου Υγείας μας, αναπτύσσει εδώ και χρόνια πρωτοβουλίες που έχουν σκοπό την καλύτερη λειτουργία του κέντρου και τις βέλτιστες υπηρεσίες προς τους πολίτες. Ως ενεργό μέλος αυτής της ομάδας, πιστεύω στην τοπική πρωτοβουλία και στα επιτεύγματα αυτής, γιατί τα έχω δει να συμβαίνουν.

      Αν "η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του" τότε σίγουρα η μοίρα ενός τόπου είναι άνθρωποι του...
ximeronews
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ