2019-05-23 20:58:25
Φωτογραφία για Ως αυριανό Δήμαρχο υποδέχτηκαν οι ΦΥΤΕΙΕΣ τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ -ΦΩΤΟ
Αστακός 23.5.2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στις Φυτείες πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 08:30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης.

       Παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού του και υποψηφίων τοπικών ψηφοδελτίων που στηρίζουν τον συνδυασμό του και το πρόσωπο του, αναφέρθηκε σε σημεία του προγράμματος της παράταξης του, που αφορούν την νέα νοοτροπία και φιλοσοφία που πρέπει να περάσει στην λειτουργία του Δήμου Ξηρομέρου, ώστε αυτός να καταστεί αποτελεσματικός και χρήσιμος για όλους τους πολίτες και ταυτόχρονα για να σταματήσουν διαπαντός κάποια δυσάρεστα φαινόμενα.......       Επίσης έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα της Δ.Ε Φυτειών, με προεξάρχον το θέμα της εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην περιοχή. Μίλησε για συγκεκριμένες ευθύνες και παραλήψεις και κορκοδείλια δάκρυα, αλλά όπως τόνισε τώρα προέχει να αποτρέψουμε το μεγάλο κακό που πάει να γίνει και δεν υπάρχει καιρός και διάθεση για απόδοση ευθυνών τώρα. «Τώρα έχουμε αγώνα να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη», ανάφερε χαρακτηριστικά.


        Εξέφρασε καθαρά, με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους την θέση του συνδυασμού του, λέγοντας: «Σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα. Μονάδες καύσης βιορευστών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, με εμάς σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπάρξουν, να το ξεχάσουν, θα μας βρουν απέναντι και τώρα και πάντα».

       Με το τέλος της ομιλίας του παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Φυτειών και όλοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, που τους έδωσαν εντολή ως επόμενη δημοτική αρχή και αυριανός Δήμαρχος, να τα αλλάξουν όλα στον Δήμο Ξηρομέρου...
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ