2019-05-24 09:26:49
Φωτογραφία για Ιατροί Νοσοκομείου Νίκαιας: Γιατί ζητούν την παραίτηση του Διοικητή;
Την παραίτηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Νίκαιας, ζητούν οι ιατροί του νοσοκομείου μετά την βιαιοπραγία που σημειώθηκε σε ειδικευόμενο χειρουργικής.

Onmed.gr

Οι ιατροί νοσοκομείων Νίκαιας, πραγματοποίησαν γενική συνέλευση με αφορμή την βιαιοπραγία που πραγματοποιήθηκε σε ειδικευόμενο χειρούργο την Τρίτη 21 Μαΐου και πέρα από τα μέτρα προστασίας που απαιτούν, ζητούν και την παραίτηση του διοικητή.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μαζική γενική συνέλευση των ιατρών του νοσοκομείου Νίκαιας , με αφορμή τη βιαιοπραγία ενάντια σε ειδικευόμενο χειρουργικής, κατά τη γενική εφημερία στις 21/05 στον χώρο των ΤΕΠ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Καταγγέλλουμε το απαράδεκτο συμβάν της επίθεσης ενάντια στο συνάδελφο εν ώρα εργασίας. Καταγγέλλουμε επίσης την καθυστερημένη αντίδραση, τις ψευδείς δηλώσεις και το απαράδεκτο δελτίο τύπου του διοικητή του νοσοκομείου μας, το οποίο καταλήγει να αθωώνει τους δράστες και να μας προσβάλει.


Απαιτούμε, την άμεση παραίτηση του διοικητή, μέτρα προστασίας και ασφάλειας του προσωπικού του νοσοκομείου, μαζικές προσλήψεις μόνιμου ιατρικού, παραϊατρικού, νοσηλευτικού προσωπικού και προσωπικού ασφαλείας, βελτίωση της κτηριακής υποδομής, αύξηση της χρηματοδότησης του νοσοκομείου από τον κρατικού προϋπολογισμό, να αναλάβει το νοσοκομείο την πλήρη νομική ευθύνη και την οικονομική αποζημίωση του συναδέλφου».

Και η ανακοίνωση καταλήγει με τις αποφάσεις τις συνέλευσης που είναι οι εξής:

«Αποφασίζουμε, τη συμβολική κατάληψη του γραφείου του διοικητή, στάση εργασίας αύριο 24/05 και ώρα 12.00- 15.00 και συγκέντρωση στο προαύλιο και συνέντευξη τύπου στις 24/05 στις 13.00»
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ