2019-05-24 17:09:21
Φωτογραφία για Η συμπατριώτισσα μας δικηγόρος ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΛΤΟΥ υποψήφια στο Μαρούσι, με τον Λευτέρη Μαγιάκη
    Την υποψηφιότητά της, με τον συνδυασμό «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Μαγιάκη, ανακοίνωσε η συμπατριώτισσα μας Δικηγόρος, Ευαγγελία Σαλτού, σύζυγος του πρώην Υπουργού Δημήτρη Στρατούλη Σε δήλωσή της η Ευαγγελία Σαλτού επισημαίνει:

      Ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στο Δήμο Αμαρουσίου, με το συνδυασμό «Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι», με υποψήφιο Δήμαρχο τον ασυμβίβαστο αγωνιστή της τοπικής αυτοδιοίκησης, Λευτέρη Μαγιάκη, καλώ τους συμπολίτες/σες μας να υπερψηφίσουν το ψηφοδέλτιό μας.

       Συμμετέχω σε αυτό τον αγωνιστικό αυτοδιοικητικό συνδυασμό για να αγωνιστούμε μαζί με τον Λευτέρη Μαγιάκη και όλους τους συνυποψηφίους/ες μου ενάντια στα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα, που καταστρέφουν το Μαρούσι..   

       Για να καταργηθούν οι μνημονιακές πολιτικές λιτότητας και υποβάθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Για να γίνει το Μαρούσι ένας δήμος ανοιχτός σε όλες και όλους με προτεραιότητες την κάλυψη των λαϊκών αναγκών και την κοινωνική αλληλεγγύη στα πιο αδύναμα στρώματα της κοινωνίας. Για αλλαγή πολιτικής στο Δήμο και όχι για απλή εναλλαγή προσώπων στη διοίκησή του.


          Διετέλεσα δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας και της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων. 

       Εκλεγμένη για πολλά χρόνια στις Διοικήσεις φορέων του πολιτιστικού κινήματος των Αιτωλοακαρνάνων Αθήνας. Μέλος του πολιτιστικού περιβαλλοντικού συλλόγου ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ. 

       Είμαι σύζυγος του Δημήτρη Στρατούλη, πρώην βουλευτή και Υπουργού, μητέρα δύο παιδιών.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ