2019-05-24 17:20:49
Φωτογραφία για Η Apple Pay Cash αλλάζει το όνομα και γίνεται Apple Cash
Η Apple έκανε μια (μικρή) αλλαγή στην υπηρεσία της Apple Pay Cash. Έχει αλλάξει το όνομά της και απλά ονομάζεται Apple Cash εδώ και λίγες μέρες, όπως σημειώνει ένας χρήστης στο Reddit, η Apple πραγματοποίησε τις προσαρμογές στον ιστότοπό της και στην εφαρμογή Πορτοφόλι.  

Ως υπενθύμιση, η Apple Cash είναι μια υπηρεσία που μπορεί να στείλει χρήματα σε έναν χρήστη που έχει ένα iPhone, iPad, iPod touch ή ένα Apple Watch. Η αποστολή γίνεται μέσω μιας συνομιλίας iMessage και η ίδια η μεταφορά χρημάτων γίνεται από την Apple Pay. Ορίζουμε ένα ποσό, επικυρώνουμε με αναγνωριστικό αφής ή αναγνωριστικό προσώπου και έχουμε τελειώσει. Η επαφή λαμβάνει τα χρήματα αμέσως και έχει διάφορες επιλογές όπως να επαναπατρίσει το ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της, να κρατήσει τα χρήματα στο εικονικό της πορτοφόλι για να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αγορές με την Apple Pay ή να στείλει αυτά τα χρήματα άλλες επαφές.

Η Apple Cash ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017 με το iOS 11.2. Η υπηρεσία αυτή προσφέρεται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και η Apple δεν λέει τίποτα ακόμη για άλλες χώρες ... κάτι που είναι λίγο περίεργο με δεδομένο ότι η Apple Pay είναι διαθέσιμη σε τριάντα περιοχές έως σήμερα.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ