2019-05-24 21:30:40
Φωτογραφία για Το «ευχαριστώ» του Κούλλη Νικολάου στον Αντώνη Καμπουράκη
Αντίστροφα μετρούν στην GN Make IT Productions για την έναρξη των γυρισμάτων της νέας καθημερινής σειράς «Αστέρια στην άμμο», η οποία βασίζεται στο best seller της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη από τις εκδόσεις Ψυχογιός και την επόμενη σεζόν θα προβάλλεται από την τηλεόραση του Alpha.

Ο Κούλλης Νικολάου, ως ένας από τους παραγωγούς της νέας αυτής σειράς, θέλησε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που υποστήριξε από την πρώτη στιγμή το νέο αυτό πρότζετκ και αγκάλιασε τους ηθοποιούς και τους συντελεστές του «Αστέρια στην άμμο».

Πρόκειται για τον Αντώνη Καμπουράκη, ο οποίος είναι υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου με την παράταξη «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

«Με την ευκαιρία της έναρξης των γυρισμάτων της νέας μας στην όμορφη πόλη της Ρόδου, “Αστέρια στην άμμο”, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου για τη μεγάλη υποστήριξη και προσπάθεια που κατέβαλε ο Αντώνης Καμπουράκης.

Ήταν ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή. Μας αγκάλιασε, με την πιο ζεστή υποδοχή.

Ενδιαφέρθηκε να υποστηρίξει το νέο αυτό εγχείρημα, προκειμένου να αναδείξουμε τις ομορφιές της Ρόδου και γενικότερα τη ζεστασιά όλου του νησιού και των ανθρώπων του.

Ευχαριστώ από καρδιάς τον Αντώνη για τη βοήθειά του. Εκτιμάμε την αγάπη του για τη Ρόδη και τη συμμετοχή του σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να αναδειχθεί η Ρόδος μας», τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός, Κούλλης Νικολάου στο alterinfo.gr.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου δύο μήνες ο Κούλλης Νικολάου, μαζί με τους ηθοποιούς της σειράς και τους υπόλοιπους συντελεστές του «Αστέρια στην άμμο» είχαν βρεθεί στη Ρόδο, όπου πραγματοποιήθηκαν τα πρώτα γυρίσματα της νέας αυτής καθημερινής σειράς.

Οι πρώτοι ηθοποιοί που έχουν συμφωνήσει για το «Αστέρια στην άμμο» είναι η Λαμπρινή Σκρέκα που θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Θεόφιλος Πασχάλης, ο Φώτης Καράλης, ο Ρένος Ρώτας, η Μυρτώ Αλικάκη και η Κατερίνα Μισιχρόνη, η Χριστίνα Παγκαλη, ενώ θα δούμε ξανά στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό καιρό τον Δημοσθένη Παπαπαδόπουλο, τη Σοφία Βογιατζάκη και την Λουκία Πιτσιόλα.

Λίγα λόγια για το Αστέρια στην Άμμο

«Το ομοίωμα της φρεγάτας καιγόταν στα ανοιχτά μέσα στο σκοτάδι, χαρίζοντας μια απόκοσμη λάμψη στον ουρανό κι η θάλασσα βάφτηκε κατακόκκινη, όταν κάποιος με κόλλησε στον τοίχο, πέρασε τα δάχτυλά του μέσα στα μαλλιά μου και με φίλησε παθιασμένα. Σύγχυση ένιωσα, γλυκιά ζάλη, καίγονταν τα πάντα μέσα μου και δροσίζονταν μαζί. Και τότε η νύχτα έγινε μέρα, ο ουρανός πιτσιλίστηκε ολόκληρος, πλημμύρισε γιορτινά πυροτεχνήματα, μαγευτικά χρωματικά εφέ. Κι ο άντρας που με μάγεψε με το φιλί του ήταν άφαντος…»

Ο γοητευτικός Μάξιμος, ο ευαίσθητος Ίωνας, ο δυναμικός Ανδρέας κι ανάμεσά τους, η Αλεξία. Η γυναίκα που αγαπήθηκε πολύ. Ποιος θα την κάνει δική του για πάντα; Η Αγαθονίκη και ο Ιάκωβος, άσβεστο μίσος και αμαρτίες. Γιατί είμαστε όσα μας έχουν συμβεί. Γιατί δύσκολα ξεφεύγουμε από τα λάθη που έκαναν οι γονείς μας. Μια αληθινή ιστορία ζωής, ένα μυθιστόρημα που λούζεται στο φως και φωνάζει δυνατά το όνομα της αγάπης, από το Α έως το Ω. Για να μην αφήσει τα όνειρα να κοιμηθούν, για να ξυπνήσει τις ελπίδες Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης
parapona-rodou
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ