2019-05-26 12:45:20
Φωτογραφία για Σπύρος Παπαδόπουλος για «Στην υγειά μας ρε παιδιά»: «με κουράζει πάρα πολύ ότι τόσα χρόνια δεν...»
 Ενδιαφέροντα πράγματα δήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στη HuffPost Greece για την εκπομπή του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Δεκαπέντε χρόνια «Στην Υγειά μας» Ναι, φέτος είναι ο 15ος χρόνος.

-... Υπήρξε στιγμή που είπατε, η εκπομπή έχει κάνει τον κύκλο της;

Κατ′ αρχάς, η πρώτη φορά που είπα, φτάνει τώρα, ήταν η πρώτη χρονιά. Μόλις τελείωσε η πρώτη χρονιά και μου είπαν να ανανεώσουμε για την επομένη -αλήθεια, το λέω- είπα, ρε παιδιά και που θα βρω ιδέες τώρα για μια ολόκληρη δεύτερη χρονιά; Δεν ήθελα. Ωστόσο, ναι, κάποια στιγμή μ′ έπιασε και μια κούραση -με κουράζει πάρα πολύ ότι τόσα χρόνια δεν έχω ελεύθερο ένα Δευτερότριτο (ουσιαστικά, επειδή γυρίζουμε και Δευτέρα και Τρίτη, σπάνια κάνω ρεπό, γιατί από Τετάρτη έως και Κυριακή είμαι στο θέατρο). Κάποιες στιγμές το είπα, κουράστηκα, αλλά δεν γίνεται -πραγματικά δεν γίνεται- γιατί πια, τα τελευταία χρόνια, ειδικά λόγω κρίσης, δεν είναι ότι απλώς αρέσει η εκπομπή, νομίζω ότι είναι λίγο σαν ανάγκη, σε πολύ κόσμο και ειδικά κόσμο εκτός Αθήνας. Μου λένε, μαζευόμαστε, φωνάζουμε και τους γείτονες και η εκπομπή είναι η διαφυγή μας. Και νομίζω ότι κάτι δεν μ′ αφήνει να σκεφτώ ότι θα σταματήσω. 


-Ποιά ήταν η πιο δύσκολη εκπομπή που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια;

Ναι, υπήρξαν εκπομπές δύσκολες.... Ας πούμε με τον Μάνο Ελευθερίου. Έτσι ξεκίνησα, κάναμε την πρώτη εκπομπή με τον Μάνο και μετά, όταν του έκανα ξανά αφιέρωμα και πια είχε «φύγει», μου ήταν πολύ δύσκολο.... 

-Τι μουσική ακούτε εκτός εκπομπής;

Από παιδί, επειδή δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση, ακούω μόνο ραδιόφωνο. Ακούω λοιπόν, κατά 99,9% ελληνική μουσική -αυτό που λέμε έντεχνο, λαϊκό ρεμπέτικο. Αυτά που ουσιαστικά συνήθως παίζω και στην εκπομπή. Γι αυτό και την έκανα άλλωστε.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ