2019-05-26 22:41:15
Φωτογραφία για Κυρ. Μητσοτάκης: H Eλλάδα έχει ανάγκη από νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή
«Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μία νέα κυβέρνηση, με νωπή εντολή» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις πρώτες του δηλώσεις μετά την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, που δίνει στην Ν.Δ. προβάδισμα εννέα μονάδων έναντι του ΣΥΡΙΖΑ. «Ο Πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί για το καλό του τόπου», καθώς «η Ελλάδα δεν μπορεί να περιμένει άλλο» τόνισε.

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης η πολιτική αλλαγή για την οποία μίλησε καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ήδη ξεκίνησε, με στόχο μία ισχυρή Ελλάδα σε μια Ευρώπη που αλλάζει. «Είμαι εδώ για να ενώσουμε όλους τους Έλληνες και να βάλουμε την πατρίδα σε μια νέα πιο αισιοδοξη εποχή» ανέφερε, προσθέτοντας πως το αποτέλεσμα σηματοδοτεί μια ισχυρή αποδοκιμασία της σημερινής κυβέρνησης.

«Ο λαός έχει αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβερνητική πλειοψηφία» είπε ο Αρχηγός της Ν.Δ. ζητώντας εκλογές το συντομότερο δυνατόν.  

Υποσχέθηκε να εργαστεί σκληρά για μία ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, τονίζοντας ότι «αντλεί δύναμη από όσους επέλαξαν τη Ν.Δ.».  

Κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα με μεγάλη ευθύνη και υπογράμμισε πως από αύριο ξεκινάει ένας καινούργιος αγώνας. «Θα γυρίσω και πάλι ολόκληρη την Ελλάδα για να πείσω τους Έλληνες ότι αξίζουμε την ευκαιρία» είπε, ενώ δεσμεύθηκε να ενώσει όλους τους Έλληνες. 

«The New Daily Mail» 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ