2019-05-28 12:20:31
Φωτογραφία για Δύσκολα τα πράγματα για τη Τζένη Μπαλατσινού...
Τριτώνει μάλλον το κακό για την Τζένη Μπαλατσινού που μπορεί να διανύει στιγμές ευτυχίας στα προσωπικά της αλλά στα επαγγελματικά είναι δύσκολα τα πράγματα. Τρίτη φορά με παρόμοιο concept που δεν καταφέρνει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. 

Μετά το «Joy» στο Mega, και το «Jenny Jenny» πρώτα σε Mega και μετά σε ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν η εκπομπή της η «Τζένη εκπαιδεύεται» δεν θα συνεχίσει στον ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν. 

Στο κανάλι έχουν επανέλθει σενάρια που θέλουν καθαρό ψυχαγωγικό ζωντανό πρωινό το Σαββατοκύριακο με τις χορηγίες να παίζουν ως «σφήνες» εντός εκπομπής κατά τη διάρκεια προβολής της και στις διάφορες ενότητες (π.χ μαγειρική) στο μοντέλο δηλαδή που το κάνουν η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά και βέβαια ακολουθούν εδώ και χρόνια οι ψυχαγωγικές εκπομπές.

Στον ΑΝΤ1 με το αισθητικό αποτέλεσμα της εκπομπής της Τζένης δηλώνουν ευχαριστημένοι (δεν είχει γίνει το ίδιο με το Jenny Jenny γι’ αυτό και κόπηκε) όμως από την άλλη τα πολύ χαμηλά νούμερα της εκπομπής δεν επιτρέπουν να συνεχιστεί την επόμενη σεζόν για τον απλούστατο λόγο πως ρίχνουν τον μέσο όρο τηλεθέασης του σταθμού.

nassosblog.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ