2019-05-28 16:30:28
Φωτογραφία για Mega: Θα υπάρξει πρωτοβουλία έστω και τώρα;
Κάποιες ελάχιστες πιθανότητες έχει ακόμα το Mega, στην περίπτωση που αποφασίσει κάποιος εκ των τριών μετόχων του (Μαρινάκης, Σαββίδης, Όμιλος Βαρδινογιάννη) να αποκτήσει το μερίδιο των άλλων δύο. Η εταιρεία βρίσκεται σε καθεστώς ειδικής λειτουργίας, το οποίο χορηγήθηκε για να επανέλθει και όχι για να κλείσει οριστικά.

Αρκεί μία γενική συνέλευση για την αλλαγή του ΔΣ, μία δέσμευση έναντι των τραπεζών για την αποπληρωμή των τραπεζικών δανείων, τα οποία μειώθηκαν σημαντικά, και η εξαγορά των ποσοστών των άλλων μετόχων, από τη στιγμή που δεν είναι εφικτό να τα βρουν μεταξύ τους. Στη συνέχεια υπάρχουν οι επιλογές της διεκδίκησης άδειας ή της συγχώνευσης με άλλη αδειούχο εταιρεία, ακόμη και της πώλησης των περιουσιακών στοιχείων.

Η διάθεση να γίνουν όλα αυτά είναι περιορισμένη, αλλά υπάρχει μπροστά και η διεκδίκηση της ταινιοθήκης, όταν αυτή θα βγει στη δημοπρασία προκειμένου να εκκαθαριστεί η εταιρεία Τηλέτυπος. Το σενάριο που έχει επανέλθει είναι να εξαγοραστεί η ταινιοθήκη από την εταιρεία Τηλεοπτικά Δικαιώματα ΑΕ της ΕΙΤΗΣΕΕ και το υλικό των σειρών του Mega να αποτελέσει τη βάση για το ελληνικό Netflix.

ΑΠΟ Typologies.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ