2019-05-28 22:43:03
Φωτογραφία για Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου εξηγεί γιατί αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ
Τους λόγους της αποχώρσησής της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εξήγησε

η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, η οποία υπογράμμισε ότι γιατί κάποιος της είπε ότι «τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152».

Η κ. Μεγαλοοικονόμου αποκάλυψε ότι μία ατάκα που της είπαν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

«Φεύγω γιατί κάποιος είπε “τώρα δεν σε έχουμε ανάγκη, είμαστε 152”», δήλωσε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που δεν θέλησε να αποκαλύψει ονόματα, μιλώντας στον Focus FM.

«Εγώ δεν έφυγα και δεν ζήτησα τίποτα ούτε όταν ήμασταν 151», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, σημείωσε πως η ανεξαρτητοποίησή της δεν έχει να κάνει με την πρόσφατη ήττα του κόμματος στις ευρωεκλογές.

Η ίδια σημείωσε πως έχει στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και εξηγεί τους λόγους της παραίτησής της και ανέφερε πως αν δεν θελήσει ο Αλέξης Τσίπρας να δημοσιοποιήσει την επιστολή της θα το κάνει εκείνη με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Η απόφασή της, λίγες ημέρες μετά τη βαριά ήττα, προκάλεσε έκπληξη, καθώς η κυρία Μεγαλοοικονόμου στο πρόσφατο παρελθόν και μετά την προσχώρησή της, τον Ιανουάριο του 2018, είχε υποστηρίξει με θέρμη τον πρωθυπουργό, υπερασπιζόμενη τη «λεβεντιά» του έναντι των άλλων πολιτικών αρχηγών, ενώ μάλιστα είχε φτιάξει τραγούδι για να τον... εξυμνήσει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ