2019-05-29 13:45:46
Φωτογραφία για ΑΝΤ1-Γρηγόρης: Το νέο συμβόλαιο και οι προτάσεις για project
Αν και πέρασε κάποιο διάστημα... στον πάγκο, τελικά τον έβαλαν στο «παιχνίδι».

Και όπως φαίνεται είναι ικανοποιημένοι αφού θέλουν να τον κρατήσουν και να μην τον δουν να φορά... άλλη φανέλα.

Οι διαπραγματεύσεις μάλιστα που γίνονται τον τελευταίο καιρό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι για να «δεθούν» οι δύο πλευρές με καινούργια συμφωνία. Το διετές συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον ΑΝΤ1 ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, αλλά δίνει τη δυνατότητα στον ΑΝΤ1 για μονομερή ανανέωσή του για έναν ακόμη χρόνο. Ωστόσο, στελέχη του ΑΝΤ1 επιθυμούν την υπογραφή νέου συμβολαίου που θα έχει ισχύ για τα επόμενα δύο χρόνια, συν έναν χρόνο για μονομερή ανανέωση από πλευράς του σταθμού.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου οι πρώτες ανεπίσημες συζητήσεις που έχουν γίνει με τον παρουσιαστή είναι σε θετικό κλίμα διασφαλίζοντάς του τη συνέχεια της εκπομπής, «The 2Night Show». Βέβαια ,επειδή ο Άρνι έχει… καεί στο παρελθόν με την τακτική «θα βγει… δεν θα βγει… θα βγει… δεν θα βγει…» φαίνεται πως θέλει κάποιες παραπάνω εγγυήσεις από το να «δεθεί» με ένα συμβόλαιο! Από την άλλη ο σταθμός επιθυμεί –και πολύ καλά κάνει!- να γίνουν αλλαγές στην εκπομπή μπας και καταφέρει να ανεβάσει και τις πτήσεις της στους πίνακες τηλεθέασης.


Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων θα «πέσουν» κι άλλες προτάσεις για projects που θα μπορούσε να αναλάβει την παρουσίασή τους ο Αρναούτογλου. Οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν τον επόμενο μήνα αλλά φαίνεται πως και οι δύο πλευρές είναι θετικές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για τα επόμενα «δύο συν έναν χρόνο». Αν όμως υπάρξει… ανατροπή κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει την επόμενη σεζόν καθώς υπάρχει μεν η δυνατότητα ενός ακόμα έτους παραμονής του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο δυναμικό του ΑΝΤ1 αλλά χωρίς αυτό να… διασφαλίζει το πλαίσιο της συνεργασίας τους.

ΑΠΟ Melasblog - Newsit.gr

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ