2019-05-29 23:29:54
Φωτογραφία για App Store: Η Apple υπερασπίζεται τον εαυτό της μετά από κατηγορίες μονοπωλίου και λέει καλωσορίζουμε τον ανταγωνισμό
Η Apple έχει το μονοπώλιο στο App Store και επιβάλει καινούργιους κανόνες που σκαρφίζεται για ότι κυκλοφορεί που την ενοχλεί; Αυτό σκέφτονται μερικές ομάδες, όπως η Spotify που αποφάσισαν να επιτεθούν στην Apple ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής όπως ή της Netflix, ο οποία απέσυρε την πληρωμή με το σύστημα του iTunes .    

Και οι δύο επικρίνουν το γεγονός ότι η Apple παίρνει το 30% από τις συνδρομές για τις υπηρεσίες τους, ενώ η Apple δεν έχει καμία σχέση με αυτούς.

Η Apple αποφάσισε να απαντήσει στα Spotify, Netflix και όλους τους άλλους που τον κατηγορούν ότι έχει μονοπώλιο, ξεκινώντας μια ειδική σελίδα στον ιστότοπό της . Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι έχει δημιουργήσει το App Store με δύο στόχους:  Ο ένας να είναι  ασφαλές και αξιόπιστο μέρος για τους πελάτες και ένα εξαιρετικό μέρος για τους προγραμματιστές για να κερδίζουν χρήματα. "Είμαστε υπερήφανοι για το κατάστημα που δημιουργήσαμε και τον τρόπο που το κατασκευάσαμε", συνεχίζει η Apple.


"Αυτό είναι το κατάστημά μας. Και αναλαμβάνουμε την ευθύνη. Πιστεύουμε ότι αυτό που υπάρχει στο κατάστημά μας μιλάει για το ποιοι είμαστε », λέει η Apple και μοιράζεται μερικά δεδομένα στη συνέχεια:

100.000 εφαρμογές υποβλήθηκαν και ανασκοπήθηκαν εβδομαδιαίως

Το 60% των αιτήσεων εγκρίνεται

Το 40% απορρίπτονται. ο συνηθέστερος λόγος είναι για μικρά σφάλματα, ακολουθούμενα από θέματα που σέβονται την ιδιωτικότητα

1.000 τηλεφωνικές κλήσεις που γίνονται στους προγραμματιστές κάθε εβδομάδα για να βρουν μια λύση όταν μια εφαρμογή απορρίπτεται

20 εκατομμύρια εγγεγραμμένους προγραμματιστές

Οι προγραμματιστές έχουν κερδίσει 120 δισεκατομμύρια δολάρια από την αρχή της λειτουργίας του

Το 84% των εφαρμογών είναι δωρεάν

Η Apple επισημαίνει ότι "άλλα καταστήματα έχουν περισσότερους χρήστες και λήψεις" (συμπεριλαμβανομένου: το Play Store στο Android), αλλά "το App Store κερδίζει περισσότερα χρήματα για τους προγραμματιστές" . Η Apple καταλήγει λέγοντας ότι το App Store "χαιρετίζει τον ανταγωνισμό" και δεσμεύεται να βελτιώνει συνεχώς το κατάστημα εφαρμογών της.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ