2019-05-30 12:06:29
Φωτογραφία για Ο Ελληνοαμερικάνος δωρητής του Στρατού Ξηράς και η ευγνωμοσύνη του Αρχηγού ΓΕΣ
Του Ηλία Προύφα

Όπως έχουμε ξαναγράψει, έχει χαρακτηριστεί ως η ιστορική μορφή της Ελληνοαμερικάνικης κοινότητας των AHEPA. Ο λόγος για το γνωστό Ελληνοαμερικανό π. ύπατο κυβερνήτη ΑΧΕΠΑ Νέας Υόρκης και συμμετέχων στο American Hellenic Institute,  Peter Baltis.

Λάτρης του Στρατού Ξηράς και ένας από τους μεγαλύτερους ''χακί'' δωρητές.  Με δικά του χρήματα έγινε η παιδική χαρά του βρεφονηπιακού σταθμού της 1ης Στρατιάς, με δικά του χρήματα έγινε μεγάλο μέρος της ανακαίνισης στη εκκλησία του ΚΕΟΑΧ, ενώ το Φεβρουάριο, έστειλε ένα κοντέινερ με όργανα γυμναστικής, σε μία άδεια αίθουσα του ΚΕΟΧ, που την ονόμαζαν γυμναστήριο.

Πλέον είναι έτοιμος για μια ακόμη δωρεά στην παραμεθόριο.

Ο παραπάνω θερμός υποστηρικτής του Στρατού μας, το όνομα του οποίου δεσπόζει, σε τιμητική πλακέτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία της Αθήνας, έχει κληθεί για τρεις ημέρες στη Νέα Υόρκη, για την ενθρόνιση του νέου Αρχιεπισκόπου Αμερικής, με τον οποίο είναι φίλοι, όπως και με τον Αμερικάνο Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ. 


Όλες οι πόρτες είναι ανοιχτές, για τον καλό φίλο του kranosgr, Peter Baltis και τις έχει περάσει.

Πλέον σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μετά από τόσες δωρεές, θα διαβεί και την πόρτα του ΓΕΣ.

Όπως μαθαίνουμε ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, μόλις ενημερώθηκε για τις δωρεές στο Στρατό Ξηράς, ζήτησε να τον συναντήσει και να τον τιμήσει.

Επειδή γνωρίζουμε τον Peter Baltis, μόνο που θα διαβεί το κατώφλι του ΓΕΣ και θα ανέβει στον 4ο όροφο, για να συναντηθεί με τον Αρχηγό, του αρκεί!

Πάντα ευγνώμων ο Αντιστράτηγος Καμπάς!
kranosgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ