2019-05-30 23:24:44
Φωτογραφία για Πρώην βίγκαν μπλόγκερ τρώει πλέον κρέας γιατί έπαθε «πρόωρη εμμηνόπαυση»
Είχε διακριθεί ως μπλόγκερ που προωθούσε την βίγκαν διατροφή – Η διατροφή της δεν περιείχε γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, κρέας και ζάχαρη – Ωστόσο επανήλθε στην

κρεατοφαγία μετά από προβλήματα με την έμμηνο ρύση

Είχε διακριθεί για την προώθηση της vegan κουλτούρας, έγραψε τέσσερα βιβλία μαγειρικής με τέτοιες συνταγές και απέκτησε εκατοντάδες χιλιάδες ακολούθους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. Και τώρα αναγκάζεται να επιστρέψει στην πρότερη ζωή της, προσθέτοντας κρέας στη διατροφή της.

Ο λόγος για τη Βίρπι Μικόνεν, 38 ετών, που τα τελευταία χρόνια δεν έτρωγε προϊοντα με γλουτένη, σιτάρι, γαλακτοκομικά, κρέας και ζάχαρη. Ωστόσο, πλέον ξεκίνησε να τρώει μπέργκερς, καθώς, όπως υποστήριξε, η διατροφή των βίγκαν της προκάλεσε πρόωρη εμμηνόπαυση.

Η Βίρπι, γνωστή με το όνομα Vanelja στο Instagram ποτέ δεν φανταζόταν ότι οι διατροφικές αξίες που προωθούσε θα της δημιουργούσαν ουσιαστικά προβλήματα. Όμως, όταν είδε ένα εξάνθημα στο πρόσωπό της, ζήτησε βοήθεια από έναν ειδικό της κινεζικής ιατρικής, που της είπε ότι θα πρέπει να σταματήσει να τρώει τόση ωμή τροφή και της ζήτησε να αρχίσει να τρώει κρέας.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ