2019-05-31 08:57:41
Φωτογραφία για Νεκρός σε τροχαίο ο νικητής του Power of Love 1 Πάνος Ζάρλας
-Σκοτώθηκε με την μηχανή του τα ξημερώματα στην Συγγρού

-Νεκρός σε τροχαίο ο παίκτης του προηγούμενου κύκλου του Power of Love Πάνος Ζάρλας.

          Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στις 2 το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα με την μηχανή του στην άνοδο της Συγγρού στο ύψος του Ωνασείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πάνος Ζάρλας, για άγνωστους λόγους έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και έπεσε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.           Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Πάνος Ζάρλας με τη μηχανή του καρφώθηκε με μεγάλη ταχύτητα στα κιγκλιδώματα, ενώ δεν φορούσε κράνος. Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η τραγική ειρωνεία με το θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Τραγική ειρωνεία: Την ίδια στιγμή οι λογαριασμοί του στα social media είχαν πλημμυρίσει μηνύματα με ευχές καθώς σήμερα είχε τα γενέθλιά του. Θα έκλεινε τα 28 του.


        Ο Πάνος Ζάρλας ήταν ο περσινός νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ Power of Love. Ο νεαρός μαζί με την Στέλλα Μιζεράκη είχεν στεφθεί νικητές του ριάλιτι αγάπης και ακολούθως, μάλιστα, παρουσίασαν μαζί μια εκπομπή με παιχνίδια στη θάλασσα, στο ίδιο κανάλι.

Δεξιά με την συμπαίκτριά του και πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη

         Σύμφωνα με πληροφορίες σε σοκ βρίσκεται η μέχρι πρότινος σύντροφός του Στέλλα Μιζεράκη η οποία έμαθε για το χαμό του φίλου της από συμπαίκτριά της στο Power of Love, τα ξημερώματα.

         Εντωμεταξύ, τη θλίψη τους για το θάνατο του Πάνου Ζάρλα άρχισαν να εκφράζουν φίλοι και γνωστοί του στα social media.

https://www.iefimerida.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ